Veterani Slavonca su u ponedjeljak, 25.05.2007. proslavili prvo mjesto (unosili smo samo rezultate Slavonca, a rezultate ostalih utakmica povjerenik lige ljubomorno čuva i nama su nedostupni- nije isključeno da se radi o prljavim rabotama) odigravši prijateljsku utakmicu sa veteranima Antina (izgubili sa 4:5). Uzroke poraza se može djelomično tražiti i u činjenici

Opširnije:Veterani Slavonca proslavili prvo mjesto !

Redovno 11. kolo lige veterana odigrano je 30.11.2006. u noćnom terminu pred 7 gledatelja (Čaro, njegova žena i sin, Zrinka i Leo, Kopa i Čuba) na samo 5 C (izvan terena samo 2 C, a na terenu 5 C «zagrijano jakom rasvjetom»). Čak ni stari, iskusni i prekaljeni veterani nisu uspjeli izdržati ovakav tempo igranja.

Opširnije:I veterani su "pokleknuli" !

Danas (28.05.2007) u 19,00 sati veterani igraju prijateljsku utakmicu sa veteranima Antina. Ovo će biti veoma teška utakmica za igrati jer pokraj igrališta za vrijeme utakmice sa ražnja će se širiti zamamni miris svježe prasetine. Publika je dobro došla za vrijeme utakmice, ali nakon utakmice ne, jer prase teži svega 30 kg.

Opširnije:Veterani danas slave prvo mjesto !

U 10-om kolu lige veterane, naša ekipa je gostovala u Marincima i to sa 10 igrača. Vrijeme sunčano, temperatura 21 C, gledatelja 4, lopta select, igralište bez trave-samo malo tvrđe od betona i prepuno zamki (rupe i kanali od krtica i sl.). U brojčano neravnopravnoj utakmici, domaćin je poveo već u prvoj minuti. Kako je vrijeme odmicalo do izražaja je dolazilo «iskustvo i kvaliteta» naših veterana.

Opširnije:Veterani uzvraćaju udarac !

U ponedjeljak 26.03.2007. nastavljena je liga veterana utakmicom u Gradištu, protiv favoriziranog Tomislava iz Cerne. Igrači Slavonca su krenuli «rastrčano i furiozno» i već na otvaranju utakmice imali 2 prečke i nekoliko izglednih prilika, ali tek u 15-oj minuti je Mirko Durdov dao prvi gol. Činilo se da će biti lako. I tako je i bilo. Nakon što su nas Ceranci pritisnuli,

Opširnije:Nastavljena liga veterana

U ubitačnom ritmu u kojem igraju samo najjače momčadi Europe, igraju i veterani N.K. Slavonca iz Gradišta. Točnije, veterani igraju ponedjeljkom i četvrtkom, tj. 2 utakmice tjedno, a nakon završenih utakmica imaju termine za mali nogomet u dvorani. Sinoć (19.10.2006.) pod svjetlima reflektora, naravno, veterani su 4:1 pobijedili HAŠK iz Starih Jankovaca.

Opširnije:Veterani razbili Jankovce !

Ne želeći propustiti važnu (iako revijalnu) utakmicu sa veteranima Graničara, stari Ćaro je ostavio 6 prikolica kukuruza nedignutih na čardak, na brigu mlađem sinu (na slici), snaji, unučićima i susjedima. Prema pouzdanim izvorima saznajemo da je skočio sa čardaka 5 minuta prije utakmice, prebacio preko ramena naviksane kopačke (model "Puma" iz 69.) preko ramena i uputio se na reflektorima osvijetljeni stadion Slavonca.

Opširnije:Stari Ćaro skočio sa čardaka !

Veterani su u ponedjeljak, 09.10.2006. godine, po noći tj. pod rasvjetom reflektora odigrali prvu službenu prvenstvenu utakmicu u povijesti N.K. «Slavonac». Protivnik im je bio, do ove utakmice vodeća i jedina neporažena ekipa, «Dilj» iz Vinkovaca. Utakmicu je nepristrano sudio međunarodno priznati sudac Reša, tj. jedini čovjek u RH koji nema osobnu iskaznicu.

Opširnije:Prva nogometna utakmica pod reflektorima !

Stranica 1 od 9

Idi na vrh