U nedjelju, 01.06.08. Slavonac je uz veliki broj gostiju i navijača proslavio osvajanje prvog mjesta u II ŽNL sezona 2007/08. Prije početka utakmice predstavnici nogometnog saveza uručili su pobjednički pehar kapetanu Godanju. U slavljeničkoj atmosferi i uz silnu podršku navijača zadnja utakmica je završila kanonadom od čak 11 golova u mreži gostiju iz Račinovaca.

Opširnije:Slavonac proslavio prvo mjesto !!!

Dok se velikani iz lige petice poput Chelsea, Manchestera, Intera ili Lyona još uvijek grčevito bore za prvo mjesto, a Real je morao pobijediti da bi osigurao prvo mjesto i veliki Bayeren odigrati neriješeno da bi bio prvak Njemačke, "mali Slavonac" iz Gradišta je porazom, superiorno, četiri kola prije kraja, i matematički osvojio prvenstvo i zasluženo odlazi u viši rang natjecanja.

Opširnije:Slavonac prvak !!!

U nogometnim krugovima nadaleko poznati grafit "Rajevačka zvona zvone da pozdrave šampione!" ovaj put se odnosio na naš Slavonac. U pretposljednjem kolu prvenstva u nedjelju, 25.05.08. gostujući Slavonac je sa 3:2 porazio domaćina Rajevo selo i kući donio sva tri boda. Naši zločesti dečki su zabili 3 gola i prezentirali odličnu igru uz obilje čudesnih ždribljinga i akcija.

Opširnije:Rajevačka zvona zvone da pozdrave šampione!

U subotu, 26.04.08. Slavonac je pobijedio ekipu Šlajsa s 4:1. Što se očekivalo od ove utakmice to se i desilo, Slavonac je samouvjereno pregazio protivnika, naprašio dobro njihovu mrežu i osvojio nova tri boda. Već u prvih 100 sekundi utakmice mreža protivnika se zatresla, kao upozoravajući signal gostima da nisu došli u Strošince nego kod prvaka. Odličan teren omogućio je i kvalitetnu igru,

Opširnije:Slavonac - Šlajs 4:1

U nedjelju, 19.05.08. na stadionu "Bunarić" u Štitaru, Slavonac se oprostio od štitarske nogometne publike. Utakmica, rezultatski nevažna ipak je ponudila, posebice u drugom poluvremenu, svu draž derbija između ove dvije ekipe. Bilo je šansi, uklizavanja, žutih i crvenih kartona, bučnog navijanja i rezultatske neizvjesnosti a igrači Štitara upeli su se iz petnih žila kako bi dokazali

Opširnije:Goodbye Štitar!

Scenario za neviđenu nedjeljnu horor-utakmicu u Soljanima, gdje je rezultat na kraju bio 6:6, Alfred Hitchkok bi radostan kao malo dijete, odmah bez razmišljanja potpisao. Ljudi moji ovakvu dramu na nogometnim terenima samo veliki sretnici imaju priliku vidjeti svakih 20-ak godina. Takav obrat rezultata, toliko šansi i golova ne stane u 10 normalnih utakmica, gledateljima se curile sline od uzbuđenja,

Opširnije:Horor utakmica u Soljanima !!!

U pobjedničkom ozračju, nakon osvajanja prvenstva, Slavonac je pobijedio ekipu Strošinaca sa 2:1. U takmičarskom smislu nevažna utakmica, jer Slavonac je već prvak ove sezone i mislima daleko u većem rangu natjecanja. Možda bi rezultat bio i uvjerljiviji ali igrači su više pažnje usmjerili na talandaru koju je Mario pripremao kraj igrališta nego na nogo-taktičke finese.

Opširnije:Slavonac začinio talandaru pobjedom!

U nedjelju, 13.04.08. Slavonac je došao do 13 pobjede nad ekipom iz Podgajaca rezultatom 5:0. Podgajčani već duže vrijeme muče muku sa sastavom i ugodno smo se iznenadili kada je istrčala pomlađena ekipa. Slavonac je isto tako izveo nešto pomlađenu ekipu. U prvom poluvremenu Slavonac mudro kontrolira igru i do jedinog pogotka u poluvremenu dolazi preko, uvijek za gol raspoloženog, Frčeka.

Opširnije:Slavonac - Podgajci 5:0

Stranica 1 od 10

Idi na vrh