Bazeni Orašje - pobjednici turnira 2010. godine

Završen malonogometni turnir 2010.

Opširnije:Završen malonogometni turnir 2010.

U nedjelju (16.05.2010.) Slavonac je doživio prvi domaći poraz u ovoj natjecateljskoj sezoni. Igrali smo protiv Lipovca i izgubili sa 2:1. Igrali smo bez ozlijeđenih Bijele i Frčeka. Gosti su poveli u 44-oj minuti golom Šahmanovića. U 62-oj minuti isti igrač povećava na 2:0 i dokazuje je da barem klasu iznad ostalih. Već u 64-oj minuti gosti ponovo zabijaju, ali u svoj gol, te je rezultat 2:1.

Opširnije:Prvi domaći poraz

Malonogometni turnir u Gradištu

Opširnije:Malonogometni turnir u Gradištu

Početnici su u nedjelju gostovali u Štitaru. Utakmica je odigrana po poprilično hladnom i kišovitom vremenu koje našim dečkima nije nimalo smetalo da pokažu koliko znaju i vrijede. Zahvaljujući zbunjenosti naše obrane domaćin dolazi do vodstva u prvim minutama utakmice, nedugo zatim izjednačavamo preko našeg kapetana Andrijana Parašilovca te vrlo brzo

Opširnije:Početnici u gostima razbili Štitar 4:8 !!!

Slavonac potopljen

Opširnije:Slavonac potopljen

Ekipa Slavonca je gostovala u nedjelju 09.05.2010. kod «davljenika» Frankopana iz Rokovaca. Njima je svaki bod velik kao kuća što se i vidjelo u njihovom pristupu utakmici. Na našim igračima se vidjelo da su «izgorili» i potrošili zadnje atome snage u srijedu protiv Nuštra. Slavonac je igrao bez Bijele i Rekija.

Opširnije:Poraz u Rokovcima

Poznati režiser mexičkih sapunica je kontaktirao naš klub ne bi li dobio informaciju kako uspijevamo da nam liga traje ovako dugo, jer kako je on izjavio niti najduže mexičke sapunice ne traju tako dugo. Bio je spreman i donirati nešto novca klubu za tu tajnu, ali na našu žalost morali smo ga uputiti u Vuk.-srijemski ŽNS. Iako su skoro u cijelom svijetu lige gotove i više se ne igra nogomet, mi igramo još 14 dana. Da stvar bude još apsurdnija, nakon završenog prvenstva skoro pa odmah krećemo sa pripremama za sljedeću sezonu.

Opširnije:Treći poraz u nizu

U srijedu, 05.05.10. Slavonac je ugostio odličnu ekipu Nosterie iz Nuštra. Po mnogim ocjenama već dugo nismo vidjeli tako borbenu i napetu utakmicu. Naravno Slavonac je pobijedio 3:2. Već u 13 minuti Slavonac dolazi u vodstvo, Švabo prolazi krilnom pozicijom kao simplon express, gosti ga ruše u 16 m, siguran izvođeč najstrože kazne kapetan Godanj i Slavonac vodi

Opširnije:Slavonac - Nosteria 3:2 !!!

Stranica 1 od 6

Idi na vrh