Bazeni Orašje - seniorski pobjednici turnira - Gradište 2011.

Opširnije:Završen turnir 2011.

U utakmici između veterana Slavonca i Fruškogorca iz Iloka za treće mjesto u ligama veterana, Slavonac je pobijedio sa 6:3.

Opširnije:Veterani osvojili treće mjesto!

U nedjelju, 19.06.2011. u zadnjem kolu prvenstva, Slavonac je odigrao 1:1 sa Jadranom iz Gunje. U utakmici rasterećenoj dodatnih pritisaka vidjeli smo obilje dobrih šansi, kombinacija, te na kraju i dva gola. Jadran jak kˇo crna zemlja sa trojcem Alić-Crnov-Alić, a na drugoj strani naši Veprovi konstantno dobri kod kuće odigrali su odličnu i korektnu utakmicu za oproštaj od, možda ipak ;),

Opširnije:Za kraj neriješeno sa Jadranom!

U nedjelju, 05.06.11. Slavonac je pobijedo vodeću ekipu lige Bedem iz Ivankova sa 1:0. Utakmica je privukla veliki broj gledatelja koji su vidjeli odličnu igru obje ekipe, u prvom dijelu za zrno bolja igra Bedema, dok je Slavoncu pripalo drugo poluvrijeme. Nakon dugo vremena Slavonac je nastupio u kompletnom sastavu, što se zrcalilo u čvrstoj formaciji, tečnoj i zreloj igri sa dosta prilika za

Opširnije:Slavonac razbio prvaka!

U nedjelju, 13.06.11. odigran je derbi kola Jadran-Bedem u direktnoj borbi za prvo mjesto koji je završen rezultatom 1:1. U korektnoj utakmici Jadran je u prvom poluvremenu pružio daleko više od Bedema, propustio jednu 100% šansu i preko Crnova došao do vodstva 1:0. Odlična ekipa Gunje sa napadačkim trojcem Alić-Crnov-Alić djelovala je daleko bolje, konkretnije i opasnije od pospanog Bedema.

Opširnije:Rasplet prvenstva 2011.

U svom prvom polufinalu lige veterana u proteklih tko zna koliko godina (čak ni Čaro ne pamti kada je to bilo), veterani NK Slavonca Gradište nisu uspjeli napraviti korak dalje. U Marincima su poraženi sa 3:0. Sve je krenulo naopako kada nam Mića zabija autogol. U drugom dijelu smo izvršili dodatni pritisak i kada je sve mirisalo na izjednačenje u jeku naših napada dobivamo gol za 2:0.

Opširnije:Veterani nisu uspjeli

Turnir 2011.

Opširnije:Turnir 2011.

VOĐINCI BOLJI OD SLAVONCA   Novo gostovanje, novi poraz od 3:0. Ništa novo, sve po starom. Slavonac je i dalje najbolji gost lige - u negativnom smislu za Slavonac, a u pozitivnom što se tiče domaćina. Samo jedan mršavi bod osvojen u gostima. Ipak, ovaj poraz je donio i nešto pozitivno. Više nismo na nesretnom broju 13 tablice, sada smo 15, pa ćemo sada sigurno imati više sreće.

Opširnije:Vođinci - Slavonac 3:0

Stranica 1 od 7

Idi na vrh