bosnjaci 001.jpg

U zadnjem kolu 1. ŽNL Vuk.-srijemske, Slavonac je gostovao u Bošnjacima. Utakmica bez bilo kakvog natjecateljskog značaja za obje ekipe. Na vrućih + 31oC uvjeti za igru su bili vrlo teški. Utakmicu smo izgubili sa 1:0. Gol smo primili sredinom prvog dijela iz jednog prekida, gdje je golman Čiro zakasnio ili točnije vidio je barem 2 lopte pa nije znao koju da uhvati, jer nakon sinoćnjih svatova u sebi

Opširnije:Oproštaj od 1. ŽNL

Malonogometni noćni turnir - Gradište 2012.

Opširnije:Malonogometni noćni turnir - Gradište 2012.

 DODJELA PEHARA U zadnjoj domaćoj utakmici (27.05.2012.) Slavonac je ugostio ekipu Mladosti iz Vođinaca. Ovo je ujedno bila i posljednja domaća utakmica u 1. ŽNL jer posljednje kolo idemo u Bošnjake. Igrali smo bez kartoniranog Gipe i Čare koji je na sindikalnim igrama povlačio konop.

Opširnije:Slavoncu uručen pehar prvaka !!!

Sraz istoka i zapada !

Opširnije:Sraz istoka i zapada !

Poziv navijačima za feštu !!!

Opširnije:Poziv navijačima za feštu !!!

Istok - Zapad !

Opširnije:Istok - Zapad !

 Bez 6 igrača iz prve postave, Slavonac je otišao na gostovanje u Lipovac. Zbog kartona nisu mogli igrati Godanj, Čaro, Bijela, Gipa, Piter i Aca, te su priliku dobili igrači koji do sada nisu igrali. Odmah na početku utakmice Miro izlazi sam pred golmana, ali puca pokraj gola. Već u slijedećem napadu gosti iznuđuju kazneni udarac kojeg zajedničkim snagama prave Bili i Bule.

Opširnije:Bod u Lipovcu

Stranica 1 od 8

Idi na vrh