veterani_1_mjesto_2014_jankovci.jpg

09.06.2014. godine u Gradištu je igrana završnica lige veterana. Za 3. mjesto su igrali Slavonac Gradište i Lokomotiva Vinkovci.Odmah na početku utakmice ozljeda Jazz-a. To se na kraju utakmice pokazalo kao ključni trenutak.

Opširnije:ZAVRŠENA I LIGA VETERANA

Nakon nekoliko odgoda, napokon je u nedjelju 25.05.2014. odigrana utakmica između Slavonca i Vođinaca. Vođinci preferiraju odlazak u viši rang i trenutno dijele 1. mjesto sa Bogdanovcima. Na početku se odmah vidjelo da je to ekipa koja zna igrati i da su došli po pobjedu. U 27. min. nakon pomalo nespretne intervencije Reljca - loše izboxane lopte,  gosti primaju loptu i zabijaju za 0:1.

Opširnije:SLAVONAC-VOĐINCI 2:2

Sve one koji nisu bili zadovoljni finalom lige prvaka, pozivamo da u ponedjeljak (09.06.2014.) dođu gledati utakmicu za treće mjesto lige veterana koja počinje u 18,00 sati između Slavonca iz Gradišta i Lokomotive ili Bogdanovaca (znati će se nakon večerašnje utakmice) i utakmicu za prvo mjesto između Tomislava iz Cerne i HAŠK-a iz S. Jankovaca.

Slavonac je u srijedu (14.05.2014.) gostovao u Vukovaru kod ekipe Radničkog. Ekipa koja je primila najmanje golova u ligi, ali zato malo i zabijaju. Sastav kao i u prošlom kolu, osim što je Marko Mioč ostao u školi odgovarati za višu ocjenu (pogodite koju?). Na njegovom mjetu je zaigrao Ifa, a Gipa se vratio nakon žutih kartona u vezu. Početak utakmice zanimljiv. Obje ekipe stvaraju šanse,

Opširnije:PAO I RADNIČKI

Srijeda, 04.06.2014. u goste nam je došla posljednje plasirana ekipa Zrinskog iz Bošnjaka. Na samom otvaranju utakmice se vidjelo da su se gosti pomirili sa ispadanjem iz ove lige. Nažalost i naši igrači su prihvatili njihov tempo te je na početku sve to izgledalo kao uspavanka. Ipak, polako stišćemo goste gdje ih vratar svojim odličnim obranama drži u rezultatskoj neizvjesnosti.

Opširnije:SLAVONAC-BOŠNJACI 4:0

Slavonac je u nedjelju (11.05.2014.) u Gradištu igrao protiv Mladosti iz Privlake. U odnosu na prošlu utakmicu u sastavu je umjesto Gipe (3 žuta) igrao Bili. Krenuli smo odmah odlučno da zabijemo gol. Stvarali smo prilike, ali nismo zabijali. U 15. min. Miro izlazi samo pred gostujećeg vratara, ali pogađa vratnicu. Lopta se odbija do Velimira koji sa 7,32 m puca visoko preko gola.

Opširnije:4. POBJEDA U NIZU

Slavonac je u nedjelju (01.06.2014) gostovao u С. ЛАЗАМА (Srijemskim lazama). Klub s kojima imamo korektene odnose , te je i cijela utakmica bila korektna. Igrali smo bez ozlijeđenog Velimira kojeg je u špici zamijeno Pero Čolakovac. Utakmicu otvaramo vrlo dobro i konstantno vršimo pritisak na domaćina. Stvaramo nekoliko prilika, da bi Miro u 23.min. zabio za 1:0 (špicom-vrhom kopačke).

Opširnije:POBJEDA U S. LAZAMA

Raspored utakmica

Opširnije:Raspored utakmica

Stranica 1 od 6

Idi na vrh