10.06.2018. pioniri slavonca su igrali na turniru u Nijemcima. Od 8 ekipa, zauzeli su 2. mjesto. U polufinalu su pobijedili Tovarnik sa 3:0, da bi u finalu nakon 0:0 sa Otokom bili lošiji u izvođenju penala.

03.06.2018. smo gostovali u Bršadinu i odigrali 2:2. Jedva smo nakupili 11 igrača. Ozljede, kartoni, proslava 1. mjesta juniora ... Igrali smo u sastavu Jole, Dara, Bule, Tadej, Anić, Štrumpf, Gale, Hodak, Đipa, David i Marac u formaciji 4-4-2. U 5. minuti David izlazi sam pred vratara, ali puca preko gola. Poluvrijeme izjednačeno, da bi sudac u 45. minuti dosudio sumnjiv kazneni udarac za domaćina koji ga pretvaraju u gol. Već u 48. dobra akcija naših igrača koju Hodak završava golom. U 55. minuti Marac oduzima loptu puca, vratar brani, ali se lopta odbija ponovno Marcu koji ju proslijeđuje Đipi, a ovaj ju smireno sprema u protivničku mrežu za 2:1. Malo kasnije dobra prilika ponovno za Đipu, ali ništa. Tada domaćin pritišće da bi u 82. minuti iz prekida zabili za 2:2. Nakon toga ista situacija za penal kao u provom poluvremenu za nas, ali u mjesto kaznenog udarca za nas, sudac dosuđuje slobodni udarac za domaćina. Prudužuje utakmicu čak 7 minuta, ali rezultat se nije mijenjao. Sezonu završavamo sa 51 bodom na 4. mjestu, ali to još uvijek nije konačno jer disciplinska tijela ŽNS-a VS će ponovno oduzimati ili vraćati bodove i time direktno utjecati na tablicu, odnosno još uvijek se ne zna točno tko ispada iz lige. Mi sigurno imamo 51 bod, samo još moramo vidjeti koje će to u konačnici biti mjesto. 

09.06.2018. u Gradištu su igrali juniorski prvaci nogometnih središta, te su postignuti slijedeći rezultati;

SLAVONAC - VUTEKS 1:2, OTOK - VUTEKS 0:0 I SLAVONAC - OTOK 2:5. Otok je 1., Vuteks 2 i Slavonac 3.

02.06.2018. juniori Slavonca su u Cerni pobjedom od 2:0 postali prvaci. Prvi gol je u 30. minuti zabio je Đipić, da bi još jedan zabio i u 2. poluvremenu. Također je potrebno istaknuti odlične obrane golmana Ruse (Dretvića).

U subotu 09.06.2018. u Gradištu sa početkom u 18,00 sati igraju prvaci nogometnih središta u kategoriji juniora - NK Slavonac Gradište, NK Otok Otok i NK Vuteks Vukovar. Sve ekipa igraju međusobno. Utakmice se igraju 2 x 25 min.

Pioniri u sezoni 2017/18 nisu izgubili niti jednu utakmicu i imaju gol razliku +111, ali ni to im neće biti dovoljno da budu prvaci. Iako su u prošlom kolu pobijedili 3. plasiranu Gunju sa 15:0 i imaju ukupni rezultat od 14 pobjeda i 7 neriješenih utakmica, te imaju još jednu utakmicu za odigrati, te im ni ta pobjeda vjerojatno neće biti dovoljna za 1. mjesto na kojem se nalazi Šokadija iz B. Grede.

Juniori su prošlo kolo pobijedili Soljane u Soljanima sa 4:2 i doveli se u poziciju da ako u posljednjem kolu pobijede Tomislav u Cerni budu prvaci.

Veterani su prošlo kolo igrali u Vinkovcima. Neravnopravna utakmica jer je domaćin imao 19 igrača, a nas je bilo jedva 11, ako računamo Lakija, Anića i Godanja koji se ozlijedio početkom 2. poluvremena. Iako smo gubili sa 4:1, uspjeli smo doći do 4:4 iz kaznenog udarca u posljednjim sekundama utakmice. Junak utakmice je bio Ilić - crni - koji zabio sva 4 gola. Htjeli smo ga odmah slikati i registrirati za seniore, ali zbog ćelave glave, blic se stalno odbijao, pa ga nismo uspjeli ni uslikati. Veterani imaju još jednu utakmicu gdje bi pobjedom osigurali 2. mjesto.

Idi na vrh