U subotu (29.07.2017.) na igralištu NK Slavonac Gradište u 16,00 sati počinje turnir 4 Slavonca (Gradište, Komletinci, Prkovci i Tenja).

Slavonac otvara novu sezonu (2017/18) prijateljskom utakmicom protiv Graničara. Utakmica se igra u srijedu 26.07.2017. u 18,30 sati u Gradištu.

U petak 28.07.2017. počinju pripreme za limače - 17,00 sati, ml. pioniri - 17,30 sati i pioniri u 17,00 sati.

07.05.2017. Slavonac je gostovao u Vođincima. Treneru su bili na raspolaganju svi igrači osim Gipe. Pokušali smo ih iznenaditi igranjem sa 3 špice. Na trenutke je izgledalo dobro kada smo mi bili u fazi napada, ali kada su domaćini napadali osjetio se manjak jednog igrača. Najbolju priliku (na kraju se ispostavilo i jedinu na utakmici) smo imali u 17. minuti kada Štrumpf izlazi sam pred vratara, ali se spetljao i na kraju ništa. Nakon toga dobiva žuti karton. Velimir pred kraj poluvremena ponovno osjeća bolove u preponi. Na poluvrijeme se odlazi sa 0:0. Na poluvremenu iz igre izlazi Štrumpf, a ulazi Šimo. Samo 5 minuta kasnije iz igre zbog ozljede izlazi Velimir, a ulazi Lazo. Domaćin ima inicijativu, ali bez šansi. U 60. minuti nas probijaju po našoj desnoj strani, mi loše reagiramo kod izbacivanja lopte i oni nam zabijaju gol za 1:0. Do kraja utakmice ništa bitno ni na jednoj ni na drugoj strani. Već u srijedu u 17,30 igramo u Gradištu protiv Komletinaca.

 

JUNIORI su u Bošnjacima pobijedili sa 3:2, ali susret su obilježile dvije teške ozljede naših igrača. Andrijan je ozlijedio zglob i završio u bolnici, a dok su njega vozili, ozljedu glave je zaradio Šitum i također je završio u bolnici sa napuknućem lubanje. Na sreću obojica su sada OK.

PIONIRI su već ranije odigrali utakmicu u Gradištu i pobijedili Bošnjake sa 15:1.

ML. PIONIRI su u Gradištu igrali protiv NIjemaca i pobijedili sa 5;0. Poluvrijeme je bilo 0:0. Gabi i Đila su bili neuhvatljivi za gostujuće igrače.

LIMAČI u Gradištu izgubili od Vođinaca sa 5:4, iako su 3 minute prije kraja vodili sa 4:2.

VETERANI  su prošlo kolo pobijedili Borovo sa 4:1, a danas (ponedjeljak) u Gradištu u 18,00 igraju protiv LOkomotive.

Golove za Slavonac su postigli Velimir, Gale i Hodak.

Opširnije...

30.04.2017. Slavonac je u Gradištu igrao protiv Privlake. Zbog ozljeda i kartona nisu igrali Gale, Aca, Dara, Štrumph, Spajki, te smo u utakmicu krenuli sa 2 juniora, a na klupi su debitirali braća Fazlije. Već u 4. minuti Šimo odigrava odličnu loptu za Velimira koji zabija za 1:0. Nakon toga nestajemo i gosti nakon prekida u 14. minuti zabijaju za 1:1. Nakon primljenog gola nismo odigrali ništa, a gosti stvaraju nekoliko odličnih prilika. 1:1 je ostalo do kraja poluvremena. Odmah na početku 2. poluvremena ubacujemo u višu brzinu i Velimir već u 48. minuti povisuje na 2:1. U 59. slobodni udarac na 25 metara kojeg Velimir pretvara u gol. Nakon toga Velimir zbog ozljede izlazi iz igre, a u igru ulazi debitant Fazlija. U 70. minuti Ifa probija po lijevoj strani nabacuje loptu koju Marac sprema u gol za 4:1. Malo kasnije i Marac zbog ozljede izlazi iz igre, a u igru ulazi drugi Fazlija. Do kraja utakmice rezultat se nije mijenjao. Ovom pobjedom smo skočili na 7. mjesto. Slijedeće kolo gostujemo u Vođincima, a već u srijedu igramo u Gradištu protiv Komletinaca.

PIONIRI su igrali u Gradištu protiv Bošnjaka i pobijedili sa 15:1.

ML. PIONIRI su gostovali u Iloku i pobijedili sa 5:2.

Idi na vrh