Igrači Slavonca u tajnom laboratoriju

Javnosti nepoznat tajni laboratorij za proizvodnju mišića snimio je nepoznatom markom fotoaparata, nepoznatom rezolucijom nepoznati reporter. Završni dio priprema obavijen je velom tajne. Doduše vide se sprave na kojim igrači vježbaju ali ostaje tajna koliko serija i koliko ponavljanja, isto tako tajnom ostaje i pauza između pojedinih serija. 

Iz tajnih izvora saznali smo da je predsjednik Jazz odlučio uvesti ovakav režim zbog velikog broja izgubljenih duela u prethodnim pripremnim utakmicama. Igrači se žale da u tajni laboratorij dolaze sa povezom preko očiju, ali Ćaro (stari ribolovac) je otprilike locirao da je to negdje oko Berave jer je putem čuo kako štuka lonji po šašu i tamani male babuškice, nije nam otkrio lokaciju (vjerojatno će poslije treninga zabaciti štukaru na tom mjestu). Ostaje vjerovati da će ove spartanske metode biti efikasne, te se veprovi u budućim utakmicama neće odbijati ko ratkape kada uđu u duel.    

Iduću pripremnu utakmicu igramo u Županji sa Sladoranom u subotu, 20.02.2016. godine u 15,00 sati. Svaki gledatelj vjerojatno će dobiti kilogram šećera, u kocki ili sitnog po želji.

Idi na vrh