U zadnje vrijeme imamo super fotkice našeg semafora. Uskoro pravimo izložbu !!!

Seniori Slavonca su 06.03.2016. igrali 1. utakmicu proljetnog dijela sezone. Protivnik je bio Vidor-Matijević iz S. Laza. Utakmica se igrala u Gradištu pred 250 gledatelja. Teren je zbog neprestane kiše bio jako težak za igru. Igrali smo u sastavu: Josip na golu, Gipa zadnji, robi i Dara stoperi, Aca desno, Hokad lijevo, u vezi Ifa, Godanj i Gale, te naprijed Velimir i Marac. Na klupi su ostali: Iljo- rezv. vratar, Bres, Lazo, Dejo, Spajki i Andro. Bule zbog kartona nije imao pravo nastupa.

 

Na početku utakmice gosti su imali 2 odlične prilike, ali nisu bili na visini zadatka. U prvih 25 minuta nismo stvorili niti jednu dobru priliku.. Godanj u 26. minuti napušta igru zbog ozljede, a umjesto njega ulazi Bres. U 29. minuti slobodni udarac za Slavonac na nekih 20-ak metara po sredini gola. Lopti prilaze Gale i Velimir. Velimir puca i odlično pogađa u 90 za 1:0. U 44. minuti isti igrači kombiniraju, odnosno Gale nabacuje za Velimira koji pravodobno utrčava i zabija za 2:0. U 2. poluvremenu Bres nakon kornera zabija za 3:0. Igrala sa 54. minuta. U 59. minuti odlična kombinacija koju Marac završava golom za 4:0. Samo minutu kasnije Marac još jednom zabija za 5:0. Nakon toga gosti se raspadaju, a pravo je čudo što smo sve promašili. Tada u igru ulaze i prestali igrači, a izlaze Aca, Dara, Velimir i Marac. Novi igrači donose «preokret u igri», te gosti u 84 minuti smanjuju na končanih 5:1. Slijedeće kolo igramo 13.03.2016. u 15,00 u Soljanima.

 

Mlađi pioniri su u subotu igrali utakmicu protiv Cibalie i izgubili sa visokih 11:1. Jedini gol za Slavonac je postigao Luka Đilanović.

Idi na vrh