21.05.2017. Dva bitna događaja toga dana. Izbori na načelnika i utakmica protiv Bobote. Načelnik je svoju bitku dobio 2 tjedana prije izbora, a mi smo svoju tek trebali ostvariti. U slučaju poraza od Bobote doveli bi se u vrlo nezgodnu situaciju, odnosno mogli bi ispasti iz lige. U ovoj utakmici smo napokon bili kompletni po imenima, ali ne i po fizičkoj pripremljenosti. Dobro smo otvorili utakmicu i Gale iz slobodnog udarca pogađa prečku, ali lopta ne ulazi u gol. Malo poslije ubačena lopta sa lijeve strane koja prolazi kompletnu gostujuću obranu i vratara i na nju uklizavaju Velimir i Aca, ali lopta ne prelazi gol liniju. Svi smo ju već vidjeli u golu, ali njih dvojica ju nisu uspjeli ugurati preko gol linije. Nakon toga gol. Igrala se 18. minuta. Korner na desnoj strani kojeg Proleta glavom sprema u mrežu. Poslije gola imamo još jednu odličnu prigodu, ali gosti loptu ponovno izbijaju sa gol linije. Umjesto da je barem 3:0, rezultat je neizvjesnih 1:0. Pred kraj poluvremena slobodni udarac za goste na 30-ak metara. Odličan šut i 1:1. Jedan prelazak centra i odmah gol. Na otvaranju drugog poluvremena kazneni udarac za goste. Lopta je nezgodno odskočila i pogodila u ruku Spajkija. Gostujućih igrača i nije bilo u blizini. Pošto Jole nije obranio još niti jedan kazneni udarac odmah smo na semaforu upisali 1:2 i tako je i bilo. Krećemo sa centra, duga lopta na Acu, nabac i Velimir zabija za 2:2. Gosti nisu vodili ni 15 sekundi. Tada smo se nadali preokretu, međutim, gosti su bili ti koji su prvi zaprijetili, ali Jole Brani. U 75. minuti kazneni udarac za Slavonac. Izborio ga je Aca, a Godanj je siguran realizator. Ova pobjeda nam je osigurala mirnu završnicu i ostanak u ligi. 

 

U nedjelju igramo u Županji sa Sladoranom, ali zadnje kolo u Gradištu protiv Bošnjaka.

JUNIORI - su igrali protiv Sladorane u Gradištu i pobijedili sa 4:2. Poluvrijeme je završilo 3:0, da bi u samo 10 minuta drugog poluvremena gosti zabili 2 gola i došli na 3:2. Ipak, malo kasnije Šimo zabija iz penala za 4:2. Penal je iznudio Anić. Gol za 1:0 je zabio Fazlija i to na način da ga je golman napucao i lopta je završila u golu. U subotu u Cerni igraju Cerna i B.Greda, a u ponedjeljak u Gradištu u 20,00 sati Slavonac i Cerna. Ako Cerna i B.Greda odigraju neriješeno, Slavoncu je dovoljno i neriješeno sa Cernom da budu prvaci. Ako Cerna pobijedi i B.Gredu i Slavonac, onda će oni biti prvaci, ako B.Greda pobijedi Cernu, onda će oni biti prvaci.

PIONIRI - više ni teoretski ne mogu biti prvaci.

ML. PIONIRI - u subotu pobijedili u Rokovcima 5:1, a u srijedu u Gradištu izgubili od Vinkovaca 3:0.

LIMAČI - izgubili od Rokovaca u Gadištu 4:3.

VETERANI - u ponedjeljak pobijedili u Gradištu 4:3, a u četvrtak Dilj sa 4:1. Sa utakmicom više imaju 2 boda više od Rokovaca. Još su 2 kola do kraja, a Slavonac igra još jednu utakmicu i to u ponedjeljak u NIjemcima.

Idi na vrh