U nedjelju, 26.04.2009., Slavonac je doživio novi poraz na gostovanju u Ivankovu od Bedema. Nastupili smo u oslabljenom sastavu jer zbog kartona nije igrao Bojan, zbog ozljede Godanj, a Nesek je radio. Nadalje, Nikola je na straži, Dano je ozlijeđen, Pavo valjda isto, a Lazo se negdje izgubio na putu do utakmice. Sve u svemu imali smo samo jednu igračku rezervu i golmana.

Međutim da nas je došlo više ne bi ni stali u svlačionicu. U svlačionici dok smo se skidali, čuvali smo stražu, jer u Ivankovu su poznati po tome da vole isti spol. To je unijelo dodatnu nervozu kod mlađih igrača, dok se stariji nisu brinuli jer su neki i igrali za Ivankovo.

Uglavnom, nismo ni krenuli igrati, a već je dosuđen jedanaesterac za domaćina, koji ni sami nisu vjerovali da je dosuđen jedanaesterac. Penal je vjerojatno vidio samo sudac. Ipak, Jerry brani penal. Nulu smo imali smo do 40-e minute kada domaćin iz perfektno izvedenog slobodnjaka sa 17 metara pogađa «rašlje». Poluvrijeme je završeno rezultatom 1:0. U drugom poluvremenu se «valjda» ozlijedio Braovac, te ga je zamijenio Bres-kva. Sredinom drugog poluvremena, domaćin nam zabija još jedan gol, što je i bio konačan rezultat. Naši igrači su odigrali maximalno angažirano u takvom sastavu, međutim bolje nije moglo. Suđenje je katastrofalno, tako da smo bili osuđeni da izgubimo. Također ističemo vrijeđanje predsjednika kluba Bedem upućeno predsjedniku i treneru Slavonca. To se sve smatra pod nogometnom kulturom.

Juniori su se trgli i upisali drugu pobjedu nad Vrbanjom 3:1. Razloge svakako treba tražiti i u novom, odličnom treneru Mateju Živković koji vodi juniore tako da su i rezultati bolji.

Bedem – Slavonac 2:0

 Matej Živković-Mića

odličan mladi trener juniora

Share: