Slavonac je u subotu gostovao kod lidera lige Bobote-agrar. Utakmica je kasnila sa početkom 40 minuta jer nije došao glavni sudac koji nije ni znao da treba suditi ovu utakmicu jer je zabunom upisan drugi sudac. Naši igrači to nisu znali te su se normalno zagrijavali za utakmicu koja je trebala početi u 17,00 da bi na kraju počela u 17,40 sati. Na zagrijavanju se ozlijedio Mladen Braovac i Iva Božić.

Pero Čolakovac je imao problema sa žuljevima, ali je ipak krenuo u početnih 11. Već u 8. minuti jedna nabačena lopta koja je putovala gotovo 40 metara je bila kobna jer neodlučni golman i naša obrana su dozvolili domaćem napadaču da zabije gol za 1:0. U 19. minuti Godanj izvodi slobodni udarac sa desne strane 16 m i pogađa stativu, a lopta se odbija do Nikole koji ne reagira najbolje i ne zabija gol. U 29 min. Velimir lomi gostujuću obranu, ali domaći vratar Bursca brani. Domaćini imaju 2 odlična udarca iz daljine, ali Reljac brani. U drugom dijelu Pero zbog žuljeva izlazi, a u igru ulazi Dino Brnada. Nedugo zatim iz igre izlazi ozlijeđeni Mioč i Aca, a u igru ulaze Tomić (16 godina) i Bule. Domaćin ima još 2 izvrsne prilike, ali ne zabija, dok Godanj iz slobodnog udarca puca nekoliko cm od gola. Na kraju utakmice smo pritisli, ali nismo uspjeli zabiti, te je ostalo 1:0. Iako je razlika između njih i nas 37 bodova, na terenu ta razlika nije bila toliko očita. Okrećemo se slijedećem kolu kada nam dolazi Valpovka iz Valpova. Utakmica se igra u nedjelju u 17,00 sati

PIONIRI

 Pioniri su gostovali u Vrbanji i pobijedili ih sa 3:1. Dva gola je postigao Anić, dok je treći zabio Milišić.

LIMAČI

Limači su gostovali u St. Mikanovcima. Domaćin je izveo centar, a naši limači su im oduzeli loptu i na asistenciju MijatovićaLEO DRETVIĆ zabija za 0:1.  U 22. minuti Leo asistira Mijatoviću koji zabija za 0:2. Već u 24. min. Anić Josipglavom povečava vodstvo na 0:3, ali domaćin smanjuje na 1:3. U drugom poluvremenu u 44 min. Gabi zabija za 1:4, a u 50, min. Marijan Milušić za konačnih NK Šokadija St. Mikanovci – NK Slavonac Gradište 1:5.

PREDLIMAČI

Predlimači su odigrali kao i limači i pobijedil NK Šokadiju St. Mikanovci i sa 5:1.

Share: