U nedjelju je Slavonac gostovao kod novaka lige Borova. Bez ozlijeđenog Godanja, Švabe koji nije ovjerio iskaznicu, te Srđe za kojeg nismo ni sumnjali da će doći, ali pojačani za Gumu i Borisa, nadali smo se dobrom rezultatu. Tako smo se i postavili za vrijeme utakmice i sve je ukazivalo da bi mogli ostvariti dobar rezultat.

Borovo – Slavonac 2:2

Dominirali smo tijekom poluvremena, stvarali prilike, ali domaćin iz jedne jedine prilike zabijaju za 1:0. U drugom poluvremenu ista slika. Mi igramo, a domaćini zabijaju. U 65-oj minuti je bilo 2:0 za Borovo. Tada trener iz igre izvodi Gumu, Ifu i Čaru (zbog grčeva), a uvodi Bresa, Borisa i Bilog. Bjelu prebacuje u vezu, Pitera na zadnjeg, a Buleta na stopera. Ova promjena se pokazala dobrom odlukom, te Bjela zabija za 2:1, a nakon toga Bres za konačnih 2:2. Možda je moglo i bolje, a moglo je biti i puno gore, pa smatramo da je ovo realan rezultat.
U srijedu, 08.09.2010. u 17,00 u Gradištu igramo DERBI protiv «Tomislava» iz Cerne.
POČETNICI I PIONIRI

Šiškovci – Slavonac 3:6

U četvrtak su početnici Salvonca odigrali prijateljsku utakmicu u Šiškovima te “pregazili” domaćine rezultatom 6-3.  Od pocetka utakmice su nasi momci  pokazali smijer u kojem ce utakmica ići  pa su do poluvremena vodili s laganih 6-0. Uz 3 pogodka Šime Milišića jos su po jedan zabili Marko Blažević, Matej Josipović i Matej Dugalić. U drugo poluvrijeme smo ušli nesto opuštenije i bez glavnih igrača, jer su svi dobili šansu pokazat nešto čarolije, tako da smo  uz “navlačenje” domaćinski naklonjenog suca primili 3 gola od koji jedan iz nepostojećeg penala, al sve u svemu dečki su pokazali koliko znaju i koliko vrijede!   
PIONIRI
ŠTITAR – SLAVONAC 2:5
Domaćin Štitar poveo je već u 7. minuti pogotkom Ivana Pranjić, a Slavonac izjednačava u 15. minuti pogotkom Marka Blažević. Za veću prednost Slavonca  pogađa je Nikola Janković u 23., 26 i 60 minuti, što je ujedno bio hack-trick. Filip Škarica u 70 minuti pogađa za konačnih 2:5. Ovo je četvrta pobjeda mladih veprića.
Share: