Bez 6 igrača iz prve postave, Slavonac je otišao na gostovanje u Lipovac. Zbog kartona nisu mogli igrati Godanj, Čaro, Bijela, Gipa, Piter i Aca, te su priliku dobili igrači koji do sada nisu igrali. Odmah na početku utakmice Miro izlazi sam pred golmana, ali puca pokraj gola. Već u slijedećem napadu gosti iznuđuju kazneni udarac kojeg zajedničkim snagama prave Bili i Bule.

Ipak, Čiro brani udarac. Nakon toga stvaramo puno prigoda, ali tek u 39. minuti Mladen vara vratara i zabija za 1:0. U drugom dijelu ponovno dobro igramo i stvaramo prilike, te Tiho u 75. minuti odličnim udarcem sa 20 metara zabija za 2:0. Pred kraj utakmice trener daješ šansu i golmanu Franceku koju uspijeva u samo 5 minuta dobiti 2 gola za konačnih 2:2.

Slijedeće kolo igramo 27.05.2012. u 17,30 u Gradištu protiv Vođinaca kada ćemo proslaviti osvajanje prvog mjesta.

lipovac 005.jpg
lipovac 004.jpg
lipovac 003.jpg
lipovac 002.jpg

Ćaro je izveo ženu u Lipovac na prekrasan provod 

JUNIORI

Juniori su u subotu gostovali na Šlajsu. Iako je na utakmicu došlo samo 8 igrača, to ih nije spriječilo da pobijede domaću ekipu sa visokih 5:1. Također je bitno za napomenuti da je domaća ekipa imala i rezervne igrače, ali ni to im nije pomoglo protiv naših 8 igrača.

PIONIRI

Pioniri igraju u utorak (22.05.2012. godine) u Bošnjacima.

lipovac 001.jpg

LIMAČI I PREDLIMAČI   

Limači su u subotu igrali protiv Tomislava iz Cerne. Unatoč vodstvu od 1:0 i 2:1, vodstvo nisu uspjeli sačuvati do kraja, te Tomislav odlazi kući sa sva 3 boda jer su pobijedili sa 4:2.

Ponovno se pokazalo ono što već znamo za naše limači, tj. da im nedostaje samopouzdanja, tj. da nemaju srca.

            Takvih problema nemaju predlimači. Ponovno su pokazali svoju borbenost i srčanost protiv vršnjaka iz Cerna, te su pobijedili sa visokih 9:5. Golove su zabili; Gabrijel 1, Leo 1, Karlo 2 i Ivan Parašilovac 4.

VETERANI

Veterani danas (21.05.2012.) igraju ¼  utakmicu u St. Jankovcima sa početkom u 18,30 sati.

Share: