Igrači Slavonca su u subotu (31.03.2012.) gostovali kod drugoplasirane momčadi Radničkog iz Vukovara. U odnosu na prošlu utakmicu došlo je do određenih promjena, tj. vraćena je postava koja je u igrala u jesenjem dijelu prvenstva. Tako su zadnju liniju činili Tiho, Piter i Nikola, vezu su držali Godanj, Čaro i Gipa, bokovi su bili Ifa i Bijela, dok su naprijed igrali Miro i Mladen.

Image

Odmah po otvaranju utakmice smo uspostavili našu igru i dominirali, te stvorili 2 prigode, ali nismo zabili. Domaćina smo držali daleko od gola, tako da nam u prvom dijelu nisu ni uputili udarac u okvir gola. U otvaranju drugog dijela domaćin se nameće, ali mu uzvraćamo odličnim udarcem Godanja koji je završio tik uz vratnicu. Domaćin za razliku od prvog dijela ima više prekida, te iz nekoliko njih nam ozbiljno prijeti, ali niti jedna lopta nije išla u okvir gola. Sredinom drugog dijela Miro izlazi sam pred gostujućeg vratara, ali ne zabija, a nedugo zatim Mladen također izlazi pred vratara, ali loše odigrava Bijeli, te ništa nije bilo ni od ove prilike. Na kraju utakmice zadovoljne obje ekipe. Napokon nam se forma diže kako smo i predviđali, te više ne sumnjamo u kvalitetu i dobre igre ove momčadi. Jedino što zabrinjava je to da od 4 utakmice u proljetnom dijelu čak u 3 nismo zabili gol.

            Slijedeće kolo zbog Uskrsa igramo u subotu.

Image
Image

JUNIORI, PIONIRI I LIMAČI

            Sve navedene kategorije su svoje utakmice igrali u subotu. Juniori su gostovali u Bošnjacima i poraženi su sa visokih 6:0. Pioniri su igrali kod kuće protiv Vrbanje. Odigrali su odličnu utakmicu u kojoj su previše prilika za gol promašili. Vodili su do pred kraj utakmice, kada gosti izjednačuju na 1:1, te je utakmica i završena tim rezultatom.

            Limači su kod kuće igrali protiv Vođinaca. Utakmica veoma zanimljiva i prava je šteta što nema više publike da vide što naša najmlađa kategorija ima za prikazati. Rano smo golom Đipića poveli, te stvorili još puno prilika, ali nismo zabili. U gostujućoj ekipi se vidjelo da imaju 2 iznimno talentirana igrača koji su nam tijekom cijele utakmice stvarali dosta neprilika, te su na kraju zabili za 1:1. Naši limači su promašili još 3 zicera, dok su gosti promašili penal. Na kraju je ostalo 1:1.

            U ponedjeljak, 02.04.2012. veterani igraju prvu utakmicu proljetnog dijela prvenstva gostujući u Otoku u 17,30 sati.

Share: