06.04.2014. Slavonac je gostovao u Cerni. Iako je izvlačenje parova sudaca četvrtkom, mi smo već u utorak znali da će nam suditi Kikić. Toliko o “nepristranom” delegiranju  sudaca. Domaćin već u 3. min. nakon ispucavanja njihovog vratara i nespretne reakcije naše obrane dolazi u vodstvo od 1:0. Od igre, to je sve što se desilo u prvom poluvremenu od obje ekipe. 

Na početku drugog poluvremena Velimir bježi domaćoj obrani, ali njihov zadnji igrač ga ruši i sudac KIKIĆ dosuđuje “NIŠTA“, tj. daje Velimiru karton zbog prigovora. Nakon toga ispred kućice sa gostujućim igračima Nikola u jednom duelu odnosi loptu ispred Tomasa koji nakon toga udara laktom Nikolu u lice i šalje ga u p… mater, a Nikola njega u 3 P.M., a sudac KIKIĆ zbog toga Nikoli daje CRVENI karton (51. minuta), a domaćem igraču žuti.  Nakon burne reakcije gostujuće klupe koji su vidjeli što se desilo jer se sve to dešavalo ispred njih, sudac udaljuje i predstavnika kluba Jazza koji je sucu KIKIĆU rekao što misli o njemu i to BIRANIM riječima i na način da ih “ovaj” može razumjeti. Nakon toga sudac KIKIĆ dijeli bezbroj žutih kartona, a svi akteri ove utakmice (gostujući igrači i publika) su u čudu. Vrijeđaju ga svi u nevjerici što jedan sudac može napraviti od utakmice. U 70. minuti domaći igrač igra rukom u svome 16-ercu, ali naravno to je njima dozvoljeno i sudac dosuđuje opet “NIŠTA“.  U slijedećem napadu prekršaj na Miri i dok je on ležao domaći igrač Pavlović ga namjerno udara nogom u glavu i to pred sucem KIKIĆEM i opet NIŠTA. U slijedećoj akciji Marko iznosi loptu, domaći igrač ga vuče za dres, Marko ga rukom odguruje i sudac KIKIĆ dosuđuje prekrašaj NARAVNO za domaćina. Iz toga prekida Tomislav zabija za konačnih 2:0.

Po to zna koji puta Tomislavu kada zagusti KUPUJE suce protiv nas. Umjesto da smo odigrali susjedski derbi, ovo se pretvorilo u SUDAČKU FARSU. Sudac KIKIĆ je dodijelio 15 kartona. U slijedećem kolu protiv B. Grede zbog kartona neće igrati 6 igrača.

I na kraju jedna zanimljiva konstatacija domaćeg navijača koji je ironično izjavio: Suđenje je bilo korektno : – ) SUDAC JE SUDIO 50:50.  50% za Tomislav i 50% protiv Slavonca.

PIONIRI I JUNIORI

Utakmica je odgođena.

LIMAČI

Limači su u subotu 05.04.2014. u Gradištu pobijedili ekipu Borinaca iz Jarmine sa 5:1. Golove su postigli Leo 2 (oba iz slobodnog udarca), Dugalić, Gabi i Anić.

VETERANI

Veterani danas (07.04.) igraju u Cerni u 18,00. Nadamo se da neće suditi KIKIĆ.

Share: