U nedjelju, 15.04.07. Slavonac je u maestralnom stilu nadigrao domaćina Drenovce sa 4:1. Početak nije dao naslutiti ovakav rasplet, jer se u Drenovce nije pojavilo čak 7 igrača (Piter-povrijeđen, Čobi je na Šurakovcu lovio grgeče, Dano se povrijedio, Džemba na Kantridi marljivo trenira, Dado i Mića nestali, Kopa “ranio šarane na Beravi).

Domaćin je poveo golom iz kornera, no naši uzvraćaju SuperMAXX kombinacijom sa 20 duplih pasova u kojoj je učestvovala cijela ekipa (bio je to ustvari sažetak akcija svih utakmica 1. HNL u 3 kola) i Godanj SuperMAXX precizno pogađa stativu a lopta završava u mreži za 1:1. U drugom poluvremenu naši rastrčani i razigrani dominiraju terenom i Iko zabija za 2:1. Reki izvlači iz arsenala tešku topovnjaču i SuperMaxxx volejom razvaljuje mrežu za 3:1. Bili Junior zauzeo je mjesto Jokera te je i ovaj put zabio SuperMAXX oštrom loptom koja je jedva prešla crtu. Nakon utakmice napravljena je SuperMAXX party do duboko u noć. Bravo Veprusine!!!

Pioniri su malo posustali i izgubili sa 4:2, a juniori nisu niti došli na utakmicu, već su otišli gledati utakmicu Hajduka te skupljaju novac da plate kaznu zbog nedolaska na utakmicu. Pravi nogometoljupci imaju danas (ponedjeljak, 16.04.07.) poslasticu na repertoaru, naime mogu pogledati derbi utakmicu veterana (protivnik se još ne zna). Utakmica počinje u 17:30 sati na stadionu Ljese.
Iduću nedjelju Slavonac pauzira (zbog odustajanja Đurića od daljnjeg natjecanja) ali odigrat će revijalnu trening utakmicu.

Share: