Slavonac je 01.05.2011. gostovao u Lipovcu. Za sve ljubitelje i one koje prate utakmice Slavonca ključna je riječ «gostovao», a kada tome dodamo da nam je sudio Damir Pastulović – Pasta, sve je jasno.

Limači su odmjerili snagu sa vršnjacima Cibalie

JUNIORI

Juniori su gostovali u Drenovcima. U 35. minuti je došlo do prekida zbog 7 crvenih kartona koje su dobili naši igrači. Detalje neznamo.

PIONIRI

Pioniri su u četvrtak gostovali u Rajevom selu i pobijedili sa 2:1, a već u subotu su igrali protiv Graničara u Gradištu i izgubili sa7:2.

LIMAČI

               U petak pravi nogometni spektakl. U goste su nam došli limači Cibalie. Publike više nego na utakmici seniora. Većina publike su roditelji limača Cibalie. Roditelji naših limača nisu ni ovu utakmicu prepoznali kao jedan od važnijih događaja u životu njihovog djeteta.

Međutim, ono najvažnije događalo se na terenu. Prvo su na teren izašli limači 1999., 2000., 2001., 2002. i 2003. godište. Odmah se vidjelo da je u ekipi Cibalie  izvršena selekcija igrača, dok su za naše limače nastupile čak i curice. Naši limači su zabili 2 gola.

Nakon njih nastupili su limači 2004. i pokoja starija curica, što se u konačnici pokazalo kao prevaga. Naši limači su zabili čak 7 golova. Uskoro ćemo organizirati još ovakvih utakmica.

VETERANI

Utakmica koja se trebala odigrati 28.04. u Tordincima je odgođena. Danas igramo protiv Šlajsa, ali pošto su oni odustali od daljnjeg takmičenja, već smo pobijedili sa 3:0.

Share: