Scenario za neviđenu nedjeljnu horor-utakmicu u Soljanima, gdje je rezultat na kraju bio 6:6, Alfred Hitchkok bi radostan kao malo dijete, odmah bez razmišljanja potpisao. Ljudi moji ovakvu dramu na nogometnim terenima samo veliki sretnici imaju priliku vidjeti svakih 20-ak godina. Takav obrat rezultata, toliko šansi i golova ne stane u 10 normalnih utakmica, gledateljima se curile sline od uzbuđenja,

strahova, navijanja i razočaranja. Na kraju neriješeno i najpoštenije, jer utakmica se mogla na kraju pretvoriti u pravu grčku tragediju da je jedna od ekipa izgubila, a zabila 6 golova. Treneri obje ekipe utakmicu sigurno gledaju iz druge perspektive, ali gledatelji su konačno došli na svoje i da je kojom srećom više ovakvih utakmica ne bi tribine nogometnih stadiona zjapile prazne i puno više mladih bi zavoljelo nogomet. Ovo je bila prava promocija nogometa, oda radosti nogometu i sve ono što čini nogomet tako zanimljivim desilo se na ovoj utakmci. Posebno moramo pohvaliti domaćina koji se potrudio da utakmica protekne u super korektnom ozračju, što se u konačnici odrazilo na ovu prekrasnu utakmicu. Kronologiju golova prikazujemu kroz tablicu jer inače ništa ne biste razumjeli.

Poprište nogometne drame 

 NK Slavonac 

SoljaniSlavonacstrijelci
1:0  
 1:1Godanj
 1:2Frček
2:2  
 2:3Č.Nikola
 2-4Nesek
3-4  
4-4  
 4-5Dano
5-5  
6-5  
 6-6Braovac

Pola ekipe upisalo se u listu strijelaca

Početak rezultatske drame gledatelji su osjetili kod rezultata 4:2 za Slavonac, kada domaćin smanjuje na 4:3.  Ostali golovi i rezultatski obrati definitivno ulaze u povijest.  Dvije minute prije kraja rezultat je bio 6:5 za domaćina, Braovac je srušen u 16-ercu te potom sigurno realizirao najstrožu kaznu za izjednjačenje. Netko će možda reći zašto smo primili 6 golova na utakmici?, igrači nisu roboti i takvima savjetujemo da gledaju talijansku ligu (otprilike 20-ak utakmica) da bi doživjeli djelić ove utkamice. Slavonac trenutno na tablici drugoplasiranom bježi 13 bodova, a u nedjelju dolazi Šlajs.

Nakon zgoditka 

.

  .

Sladoled za žegu 

.

.

Čija je ovo kopačka?

Share: