U četvrtak, 07.05.09. Slavonac je sa gostovanja u Privlaci donio vrijedan bod. Gosti su dosta rano poveli sa 1:0 i imali nekoliko izglednih prilika. Slavonac je uzvratio sa odličnim prodorom i Frček postiže za izjednačenje. Utakmica je odigrana izuzetno korektno tako da smo vidjeli dosta atraktivne akcije na obje strane. Domaćin postiže zgoditak za vodstvo od 2:1. Zadnjih 10 minuta Slavonac je krenuo na sve ili ništa.

Trener Kustura Bijelu, zadnjeg stupa obrane katapultira u zonu napada i onda smo krenuli sa pritiskom, što se u konačnici pokazalo odličnim rješenjem. U zadnjoj minuti sudac, valjda po uzoru na suca koji je sudio susret Chelsea – Barcelona ne sudi čisti penal nad Bijelićem. Na kraju, u sučevoj nadoknadi u 94 minuti, Bijela spektakularnim golom osigurava vrijedan bod Slavoncu. Vrijedi spomenuti da je ovo kolo jedini Slavonac uspio odnijeti bod iz gostiju. Drama epskih razmjera dešavala se u Andrijaševcima koji su ugostili susjede Cerance, a objema ekipama bodovi trebaju k´o umrijet. Na kraju je Frankopan pobijedio sa 2:1. Do kraja prvenstva ostalo je još 5 utakmica ili 15 bodova u zraku. U zoni ispadanja i dalje se nalazi 5-6 ekipa. Zadnji lov na bodove počinje.

Privlaka – Slavonac 2:2

Frček – maneken Slavonca                                Bijela -strijelac gola           mrze  ga  svi  golmani                                stari vepar, a igra k´o violina

naši igrači pokrivaju sami sebe

Jazz i Kustura prebrojavaju igrače prije utakmice

Bijela- izgleda da je nešto nanjušio, vjerojatno će krenuti u šprint

igrači u šetnji i razgledavanju igrališta- kao da traže krticu

lopta je završila preko gola

Bijela negoduje zbog nedosuđenog penala

mjesto u hladu gdje možete popiti ´ladno pivo

Novoselac se šulja prema golu i misli da ga golman ne vidi.

 .

Joe Paradajz – liječnik kluba potpisao je friški ugovor sa Coca Colom

u poluvremenu – Mata, Joka, Tuna, Ilija i Slave misle da je Žuja zakon

.

.

nervozna klupa

odlično održavano igralište plače za vodom

rašlje u iščekivanju preciznog udarca i malo bijele boje

gol u iščekivanju dobrog felša

momak za kamerom misli da je Spielberg

Share: