Već pomalo zaboravljen osjećaj pobjede se ponovno vratio među igrače. Vratio se i novi-stari trener Pavo Kustura. Okolni klubovi se čude njegovom iznenadnom ozdravljenju, ali svi oni zaboravljaju da mi imamo ljekovitu vodu u Dudarevim kupkama. To je ujedno i odgovor na pitanje zašto u Slavonac, a ne u neki drugi N.K. U nedjeljnoj utakmici koja je odigrana u Gradištu, Slavonac je pobijedio Privlaku sa 1:0.

Veoma zanimljiva utakmica protiv odličnog protivnika iz Privlake. Utakmica je u svim segmentima bila izjednačena. Poluvrijeme je završilo sa 0:0. Početkom drugog dijela ostajemo sa igračem manje jer je Gipa nakon žutog kartona zbog vrijeđanja suca dobio i direktni crveni. Međutim, igrači Privlake nisu znali da je to početak njihovog kraja, jer mi kada ostanemo sa igračem manje tek tada dajemo 200%. Tako je i sada bilo, te 13 min prije kraja Mladen Braovac nakon šuta Rekija i obrane golmana, loptu posprema u gol. Igrali smo u standardnoj «staroj» postavi koja je ponovno dala rezultat.

Slavonac – Privlaka 1:0

Poslije utakmice pečenka i sve ostalo što ide uz to. Publika zadovoljna i utakmicom i pečenkom. Slavlje je trajalo dugo u noć.

JUNIORI

Juniori su u subotu igrali protiv B. Grede uvijek neugodnog i opasnog protivnika. Iako su se juniori jedva okupili uspjeli su pobijediti sa 2:0.

PIONIRI

Pioniri su gostovali u Vrbanji. Prošle godine su tamo izgubili sa 14:0. Međutim, godinu dana stariji i iskusniji pioniri u odnosu na prošlu sezonu sada su se prikazali u sasvim drugom svjetlu. Na otvaranju utakmice, Slavonac postiže gol za 0:1. Na kraju poluvremena iz izmišljenog jedanaesterca domaćin poravnavaju na 1:1. Sredinom drugom dijela Vrbanja vodi sa 2:1. U zadnjim sekundama utakmice iz indirektnog udarca naši pioniri postižu gol za konačnih 2:2.

RASPORED UTAKMICA U OVOME TJEDNU

Seniori gostuju u nedjelju (24.10.)u  Rokovcima. Utakmica počinje u 15,30 sati.

Juniori gostuju u P.Podgajcima u subotu (23.10.) u 15,30 sati.

Pioniri u subotu (23.10.) igraju u Gradištu protiv Bošnjaka. Utakmica počinje u 13,30 sati.

Veterani igraju danas u Gradištu (18.10.2010.) u 17,00 sati protiv Šlajsa.

Share: