13.04.2014. NK “Slavonac”-NK “Šokadija” B. Greda. Slavonac igra bez ozlijeđenih i kartoniranih Godanja, Dare, Velimira, Nikole Prkića, Bulea, Mioča, Božića i JAZZ-a. Može li biti gore. Nekako bi i mogli bez prvih 7 igrača, ali nedostatak Jazz-a je prevelik. To je kao kada Barcelena igra bez Messija ili Real Madrid bez Ronalda :-)). Ipak, iako nas je bilo samo 13 (zamjenski vratar i 1 rezervni igrač)

pokazali smo da se i to može nadoknaditi. Svi koji su igrali su dali sve od sebe i nagrada je bila pobjeda od 2:0. Čak ni najvjerniji navijači ne pamte kada je to Slavonac zadnji puta pobijedio u Gradištu. Čak se i semafor pokidao nakon ovakvog rezultata, ali sve pristuni Markica je odmah ponudio rješenje – KREDA. Prvi gol zabija nakon uigranog kornera Čaro (tko će ga sada trpiti cijeli tjedan). Drugi gol nakon također izvedenog kornera gostujući golman nakon nama poznatog uzvika od kojeg nam se diže kosa na glavi ” MOJA ” i lopta kao i kada naši vratari uzviknu taj poznati poklič, završava u vlastitoj mreži. Gosti slabašni i bezidejni. Slijedeće kolo igramo u subotu u Županji protiv Sladorane.

PIONIRI I JUNIORI

I jedni i drugi su igrali protiv Zrinskog iz Bošnjaka i pobijedili u obje utakmice sa 2:1. Oba gola za juniore je zabio Ljubić, dok su strijelci za pionire bili Blažević i Josipović.

LIMAČI

Trener Godanj niže pobjede sa limačima koji su treneutno na drugom mjestu iza Cibalije. Ovaj puta su u Županji pobijedili Graničar sa 2:0. Golove su zabili Luka i Leo. Leo ima bolji prosjek od Ronalda jer na svakoj utakmici zabije barem 1 gol iz slobodnog udarca.

VETERANI

Veterani su danas (ponedjeljak) okončali ovaj bajkoviti nogometni vikend pobjedom protiv Otoka sa 5:1. Stijelici su bili Bili, Crni (fora), Tomo i Jazz x 2.

Share: