U ponedjeljak 26.03.2007. nastavljena je liga veterana utakmicom u Gradištu, protiv favoriziranog Tomislava iz Cerne. Igrači Slavonca su krenuli «rastrčano i furiozno» i već na otvaranju utakmice imali 2 prečke i nekoliko izglednih prilika, ali tek u 15-oj minuti je Mirko Durdov dao prvi gol. Činilo se da će biti lako. I tako je i bilo. Nakon što su nas Ceranci pritisnuli,

zabili smo još 2 gola, ali sami sebi, tako da se na poluvrijeme otišlo sa 2-1 za Tomislav. Strijelci – Mića i Berko. U poluvremenu su ušli rezervni igrači koji su unijeli preokret u igru, te je ubrzo bilo 5-1 za protivnika. Tu smo također «naredili» protivniku još 2 gola (zasluge pripadaju Crvu). U zadnjoj fazi utakmice nakon izvršenih zamjena, ponovno pritišćemo protivnika, te iznuđujemo penal, koji sigurnom nerealizacijom ne koristi Lux ili blaže rečeno golman je obranio. U samoj završnici Jazz sa 2 pogotka smanjuje na 5 – 3, te gostujući sudac od straha da isti ne bi izgubili, svira kraj. I tako nakon 7 postignutih golova, ipak smo izgubili. Nakon utakmice, ono za što se u stvari i igralo uz PEČENKU I PIĆE je potrajalo je dugo u noć.

Napominjemo da je tablica nepotpuna i još uvijek nismo uspjeli dobiti sve rezultate odgovornih za vođenje lige veterana. Kada dobijemo sve rezultate (što će valjda biti ove godine) moguća su drastična pomicanja na ljestvici, tako da za sada Slavonac ozbiljno napada drugu poziciju Dilja sa istim brojem bodova. Tomislav je za sada na prvom mjestu, ali ako ne unesemo idućih par kola njihove pobjede, a ubilježimo naše pobjede Slavonac će izbiti na čelo tablice. Vidite što se sve može sa nogometnim inžinjeringom.

Share: