18.03.2012. godine Slavonac je gostovao u Vinkovcima kod Dilja. U odnosu na prošlu utakmicu nije nastupio Nikola Prkić zbog 3 žuta kartona i u prvih 11 nije bio Švabo. Umjesto Nikole nastupio je Igor Bule, a umjesto Švabe Goran Prkić.

            Teren tvrd kao kamen, publike skoro da i nije bilo, a lopte iz «praška» (kupiš 5 kg Ariela i na poklon dobiješ dvije takve  lopte). Glavni sudac Mohorko.

            Utakmicu smo otvorili pomalo usporeno, te smo imali neku jalovu prednost, koja nam nije donijela ništa konkretno. U prvom dijelu smo stvorili nekoliko poluprilika, ali nismo zabili. U drugom dijelu ista slika. U 63. minuti mijenjamo prvo Gumu, pa Braovca, pa Čaru, a u igru uvodimo Pitera, Švabu i Kutru, ali ni to nije donijelo nekakav bolji pomak, te utakmica završava sa miroljubivih 0:0. Ponovili smo «igru» iz prošlog kola, koja je ukazivala na lošu formu, tj. da smo na tek na 50 % od onoga što možemo i znamo.

Image

            Slijedeće kolo igramo protiv Privlake u 16,30 sati.

            Danas (19.03.2012.) u 18,00 sati veterani igraju prijateljsku utakmicu protiv veterana Cerne. Veterani su «dobro» prošli pripreme, tj. u prosjeku su nabili 10 kg.

Seniori u utorak (20.03.2012.g) u 19,00 sati igraju prijateljsku utakmicu protiv Šlajsa.

PIONIRI

            Pioniri su u subotu počeli sa proljetnim dijelom prvenstva. Prvo kolo smo gostovali u Šiškovcima. Ambicioznog domaćina smo pobijedili sa 2:1. Već u prvom dijelu smo poveli golom Tomić Josipa, da bi na 2:0 povisio Blaževac Marko, što je i bio rezultat poluvremena. U drugom dijelu trener Ivanšić Mario-Gipa daje šansu mlađim igračima, te utakmica završava sa 2:1 za Slavonac.

Image
Share: