U nedjelju 18.10.09. Slavonac je pretrpio težak poraz u Nuštru. Iako bez Godanja, Gipe i Tihe, očekivali smo puno više. Čak ni igra nije bila tako loša kakav je rezultat, ali pamti se samo rezultat. Već u 10-oj minuti smo dobili gol glavom. Nedugo zatim iz prekida koji je bio pa skoro u Vinkovcima i to uz korner liniju Jerković dobiva direktni gol. Ipak, nastavili smo igrati

te uskoro Joša smanjuje na 2-1, što je ujedno bio i rezultat poluvremena. U drugom dijelu smo nastavili sa pritiskom gdje sudac nije svirao evidentan jedanaesterac za nas, ali zato domaćin zabija za 3-1. Tada se raspadamo i dobivamo još 2 gola, s tim da smo peti gol dobili kada smo imali igrača više. U posljednja tri kola osvojili smo samo 1 bod na domaćem terenu i to u srazu protiv Jadrana iz Gunje. U nedjelju igramo protiv Frankopana iz Rokovaca-Andrijaševaca. Utakmica počinje u 14,30 sati.

Juniori su gostovali u Vrbanji. Unatočoj dobroj igri i mnogobrojnim prilikama izgubili smo sa 3-2. Poveli smo golom Tomić Nikole, da bi domaćin izjednačio, te do kraja poluvremena i poveo sa 2-1. U drugom poluvremenu Slavonac preko Gašparevića izjednačuje na 2-2, ali 3 minute prije kraja Vrbanja zabija i pobjeđuje. Juniori su trenutno drugi sa 16 bodova.

Pioniri su u subotu izgubili od Vrbanje u Gradištu sa 0-3, te se sada nalaze na osmom mjestu.

Nosteria – Slavonac 5:1

Tiho je zabio počasni zgoditak

Share: