Slavonac je 30.03.2014. igrao domaću utakmicu protiv Frankopana iz Rokovaca-Andrijaševaca. Bez ozlijeđenog Godanja, kartoniranih Gipe i Mioča smo bili veoma oslabljeni. Odmah na otvaranju nakon prodora Velimira po lijevoj strani i odlično odigrane lopte, Miro se nalazi u 100% prilici, ali sa nekih 10-ak metara ne zabija. Nakon toga Miro odigrava odličnu povratnu loptu, ali Pero Čolakovac “spava”

i još jedna odlična prigoda odlazi u vjetar. U 30. min. imamo korner gdje podvaljujemo loptu koja dolazi do Nikole Prkić koji sam sa nekih 10-ak metara umjesto u gol istu šalje daleko iznad grede. Gosti u prvom dijelu bez ozbiljnije prigode.

U drugom poluvremenu iz konera gosti iz prvog udarca u okvir gola zabijaju za 1:0. Igrala se 66. minuta. Nakon toga Velimir prima loptu na rubu peterca, ali umjesto udarca on loptu dodaje vratara. Pred kraj utakmice “Guma” se nalazi u izglednoj prilici, ali ni on ne zabija, te gosti odnose 3 boda. Statistika domaćih utamica je nevjerovatno porazna za našu ekipu. Gradište je nekada bilo neosvojiva tvrđava za sve gostujuće ekipe, a sada je gostima to najslađe gostovanje.


Slijedeće kolo gostujemo u velikom lokalnom derbiju u Cerni kod Tomislava.

JUNIORI Juniori su gostovali u Rajevom selu i odigrali 3:3. Domaćin je poveo sa 1:0 iz kaznenog udarca, da bi mi do kraja poluvremena izjednačili na 1:1. U drugom dijelu dolazimo u vodstvo od 3:1, da bi domaćin do kraja utakmice izjednačio na 3:3. Ljubić je zabio 2 gola i Pavičić Marko. PIONIRI Pioniri su u Štitaru pobijedili domaću Slogu sa visokih 14:1. Josipović je zabio 5 golova, Anić 2, Mioč 2, Škarica 2, Blaževac Vinko 2 i Kesegić Matej 1. LIMAČI Limači su gostovali u Antinu kod nogometne akademije Dinamo i poraženi sa 4:1. Djelovali smo uplašeno i nezainteresirano. Gol za Slavonac iz slobodnog udarca je zabio Leo. VETERANI Veterani su igrali u Gradištu protiv Dilja iz Vinkovaca i pobijedili sa visokih 9:2. U ponedjeljak veliki derbi u Cerni. Utakmica počinje u 18,00 sati.
Share: