U nedjelju, 17.01.2010. u 14,30 započele su zimske pripreme. Od novih imena tu su vratar Stjepan Poje, a otišli su dosadašnji golman Jerry, te Prkić Goran koji se vratio u Sladoranu. Skupština je održana u 17,00. Predsjednik Branko Dretvić – Jazz je prošlu godinu okarakterizirao kao još jednu uspješnu sezonu, jer kao novaci u ligi završili smo na visokom trećem mjestu.

Jesenji dio prvenstva smo završili na 9-om mjestu. Nadamo se da ćemo u proljetnom dijelu prvenstva postići bolji plasman. Što se tiče radova na tribinama, završen je lokal, tj. plavo-bijeli saloon, vanjska fasada …. Završeno je sve osim krova i sjedalica. Do sada je uloženo oko 2,500.000 kn. Godina pred nama će biti financijski teška, ali to se ne bi trebalo previše osjetiti na uvjetima rada, ali će biti smanjeni troškovi gradnje, te plaće igrača. Morati ćemo štedjeti na svemu ako mislimo izgurati ovu godinu. U planu je završiti ogradu oko igrališta i izgraditi parkiralište. Krov i sjedalice će morati pričekati neka bolja vremena. Naglasak u ovoj godini će se staviti na rad sa mlađim kategorijama, koje vode Ivan Adlešić – Ifa (juniori) i Mario Ivanšić – Gipa (pioniri i limači), a pomaže im trener seniora Pavo Kustura. 

Trener seniora Pavo Kustura je također prošlu godinu pohvalio, te podnio detaljna izvješća o svim igračima, segmentima igre i treninga i izrazio svoje zadovoljstvo uvjetima rada i radom igrača. Također, smatra da smo mogli i trebali više, te se nada boljem plasmanu u proljetnom dijelu sezone. 

Izvješće o radu juniora je podnio novopečeni trener Ivan Adlešić – Ifa, dok je izvješće o radu pionira i limača podnio njihov također novopečeni trener Mario Ivanšić – Gipa, koji bi svojim stasom i izgledom, a da ga ne poznaju suci mogao bez problema zaigrati za pionire. 

Nakon svih ovih izlaganja o štednji i krizi, javio se domar Antun Čolakovac i zatražio veću plaću, jer u protivnom neće raditi. Predsjednik je napomenuo da ovo nije niti mjesto niti vrijeme niti način za ovakve razgovore i odbio povećanje, što je rezultiralo otkazom domara. 
Novi domar je već nađen.

Veprovi Slavonca počeli  sa pripremama

Share: