Predsjednik kluba Branko Dretvić je podnio izvješće o radu kluba u 2012. godini, te istaknuo slijedeće:

–        u cijelosti je završena izgradnja tribina koja je ukupno koštala 3.200.000 kn

–        u zadnjoj fazi su kupljene i postavljene sjedalice koje su koštale 40.000 kn

–        riješeno je navodnjavanje igrališta pop-up sistemom ukupne vrijednosti 120.000 kn

–        pojačana je rasvjeta igrališta za što je utrošeno 30.000 kn

–        kupljen je semafor koji će biti postavljen do početka proljetnog dijela prvenstva.

Nadalje, u 2013. godini će biti završeno parkiralište ispred igrališta, te će se osposobiti teretana za igrače. Prijeko je potrebno riješiti novu drenažu igrališta, a najveći projekt u narednim godinama će biti završetak terena sa umjetnom travom dimenzija 64 x 44 m za što je potrebno osigurati oko 1.200.000 kn, što ćemo pokušati realizirati iz EU fondova.

U prošloj godini smo bili prvaci 1. ŽNL Vuk.-srijemske na čelu sa trenerom Draženom Ilić, te smo ušli u viši rang – MŽNL Osijek-Vinkovci. Trenutno smo predzadnji. U narednom dijelu sezone ćemo dati svoj maximum i vidjeti gdje ćemo završiti.

Mirko Godanj je novi trener limača, a Perica Bijeljić je trener juniora. U toku sezone klub je napustio Coca zbog privremenog rada u SRNJ i vratar Čiro iz još uvijek neutvrđenih razloga, jer se meni osobno nije uopće javio. Trener Ilić je u 9. kolu dao ostavku zbog incidenta i zabrane obnašanja dužnosti u sportu u vremenu od 1 godine, a novi trener je Ivica Cvitkušić.

Trener Cvitkušić ističe da je odmah po dolasku u klub uočio naš najveći problem, a to je fizička nepripremljenost i da će sve radnje priprema biti usmjerene u tome smjeru, te kada se dobro fizički pripremimo, sve će biti lakše. U proljetnom dijelu ćemo igrati puno bolji nogomet i osvojiti puno više bodova nego u jesenjem dijelu prvenstva.

Mario Ivanšić je podnio izvješće o selekciji pionira. Zadovoljan je odazivom i radom pionira. Jesenji dio sezone su završili na 3. mjestu.

skupstina_13012013.jpg
Share: