Sedam pobjeda u proljetnom dijelu i zadnje kolo iz jesenjeg dijela daje ukupan zbir od 8 pobjeda u nizu. Ove nedjelje Slavonac je igrao protiv Bedema iz Ivankova. Unatoč vulkanskom pepelu i otežanim uvjetima igre, to nije spriječilo naše igrače da pobjede.

Slavonac – Bedem 2:1


Frček 1:0 

Piksi 2:0

U odnosu na zadnje kolo, došlo je do manjih promjena u sastavu. Branio je Poje, Bijela je bio zadnji, Gipa i Tiho stoperi, bokovi – Ifa i Denis, veza – Čaro, Godanj i Kajfeš, te napadači – Frček i Reki-Dragan. Utakmicu smo dobro otvorili te stvorili nekoliko izglednih prilika. Iz jedne takve prilike Denis zabija, ali pomoćnik Gaga pokazuje da je bilo zaleđe. Na usporenoj snimci Teo Beusan je glasno rekao: čisti sudački previd. Nedugo zatim Denis izlazi sam pred vratara, ali ne zabija. U posljednjim sekundama prvog dijela, dosuđen je slobodan udarac kod korner zastavice. Frček, na kojem je napravljen prekršaj, uzima loptu i iz «mrtvog kuta»  zabija za 1:0. U drugom dijelu nastavljamo sa pritiskom, te nakon jednog prekida na 30-ak metara uz aut liniju, Gipa uzima loptu i manirom Frčeka direktno zabija za 2:0. Veterani bi nakon takvog gola rekli: Jel’ to bio problem? Međutim, dok je lopta letjela, u blizini je bio Reki (napadač koji još nije zabio gol), pa da mu malo dignemo samopouzdanje gol je upisan kao njegovo djelo. Ipak, nakon detaljne analize snimke gola, utvrđeno je da ja lopta ipak «možda» i dodirnula dlačicu na glavi Rekija, te je on i stvarni strijelac. Opet se pokazalo da je stari mačak dobro «šmekao» i našao se na pravome mjestu. Tada trener mijenja 5 igrača, te iz igre izlazi vratar Poje, a ulazi Jerković, izlazi Čaro, Denis, Kajfeš i Frček, a ulaze još Sara, Bres, Joker i Joša. Gosti pred sam kraj utakmice smanjuju na 2:1, što je i konačan rezultat. Već u srijedu (21.04.2010.) u 17,00 igramo protiv Vupika u Vukovaru.

JUNIORI

Juniori su u subotu u Gradištu igrali protiv Drenovaca. Protiv istih onih Drenovaca gdje su prošlo kolo dobili 5 crvenih kartona. Iako oslabljeni, ili možda ojačani za neigranje tih pet igrača, Slavonac je pobijedio sa 2:1. Gosti su poveli, ali su naši igrači smogli snage i preokrenuli rezultat.

PIONIRI

Pioniri su gostovali u P. Podgajcima. Istrčali su na teren u novim dresovima. Ti novi dresovi su ih toliko impresionirali da se nisu mogli koncentrirati na igru. I tako dok su se naši igrači divili novim dresovima, domaćin im je zabio 5 komada. Nadamo se boljem rezultatu već slijedeće kolo jer do tada će se igrači naviknuti na nove dresove.

LIMAČI

Limači su gostovali u Županji na Šlajsu. Odmah na početku utakmice se vidjela «trenerska ruka» novog trenera – Marka Dubravca zvanog Joker. Tečnost, kombinatorika i ubitačna završnica samo su preslika nekadašnje igre igrača, a sada trenera koju je prenio na limače. Iako je ekipa Šlajsa igrala pred kraj utakmice i sa 16 igrača odjednom protiv naših 10, ni to im nije pomoglo jer utakmica je završila sa 6-2 za Slavonac. Golove su postigli; Škarica, Muhvić, Parašilovac i Duglić 3 gola.

VETERANI

U prošli ponedjeljak veterani Slavonca su gostovali  kod trenutno vodeće ekipe lige veterana ekipe «Salaš» iz Tordinaca. Po kišnom vremenu odigrana je veoma zanimljiva utakmica. Domaćini su poveli, ali nedugo nakon toga na milimetarski točno ubacivanje Babuške, Jazz glavom zabija za 1:1. U drugom dijelu nakon slobodnog udarca Jazz zabija za 1:2. Domaćin tada vrši pritisak, ali golman Joka nas održava u rezultatskom plusu sve do 85 minute kada Sesar zabija za konačnih 2:2.

Danas (19.04.2010.) u 17,30 veterani gostuju na Šlajsu.

Share: