Igrači Slavonca su osvojili turnir u Županji. Nakon višegodišnje dominacije klubova iz BiH, Slavonac je prekinuo tu tradiciju. Odličnom igrom u finalnom dvoboju, pobijedili su sa 4:2 i zasluženo osvojili turnir. Iako su gubili sa 1:0, vrlo brzo su izjednačili na 1:1 (Braovac Mladen), a ubrzo i poveli sa 2:1 golom Gipe. Na 3:1 povećava Tiho, da bi suparnici smanjili 4 min. prije kraja na 3:2.

Pred sam kraj utakmice Mladen Braovac postavlja konačnih 4:2. Ujedno je Mladen Braovac proglašen za najboljeg igrača turnira, a naš golman Jerković za najboljeg golmana turnira.

Također je zanimljivo da su igrači Slavonca prije utakmice finala u Županji odigrali polufinalnu utakmicu u Gundincima i pobijedili. Nakon što su osvojili turnir u Županji, otišli su ponovno u Gundince da odigraju finale, te su i tamo pobijedili. Od igrača Slavonca imali smo predstavnika i u ekipi veterana (Mirko Godanj) koji su osvojili turnir u Vinkovcima, te zauzeli 3. mjesto u Ivankovu. Osvojili smo sve što se moglo osvojiti.

Slavonac osvojio malonogometni turnir u Županji !

Share: