21.04.2013. po sunčanom vremenu Slavonac je igrao protiv Jadrana iz Gunje.

Godanj uznemirio pauka u rašljama !!!

21.04.2013. po sunčanom vremenu Slavonac je igrao protiv Jadrana iz Gunje. Ekipu iz Gunje nismo pobjedili toliko dugo da se i ne sjećamo kada je to bilo. Danas smo nastupili bez pola standardnih igrača, a na klupi su bili samo Gašo i Bijela. Bio je tu i Čaro, ali mu nije bilo dobro… Na golu je bio Bule, Tiho – zadnji, Bule i Nikola – stoperi, Braovac, Godanj i Gipa – veza, lijevo – Brnada Dino, desno Ifa, te u napadu Piter i Vučić. Sastav koji smo bili prisiljeni izvesti zbog kartona, ozlijeda i izostanaka.

Gosti su nas pritiskali, ali nisu bili dovoljno precizni u završnici, da bi 82. minuti Godanj odlično izvedenim slobodnim udarcem skinuo paučinu sa sastava vratnice i prečke za 1:0. Slijedeće kolo smo slobodni, a nakon toga gostujemo u Boboti.

JUNIORI

Juniori su u srijedu igrali odgođenu utakmicu protiv Zrinskog iz Bošnjaka i pobijedili sa 5:1, a jučer su igrali protiv Jadrana u Gunji i izgubili sa 3:2.

PIONIRI

Jučer su igrali protiv Jadrana u Gunji i izgubili sa 2:1.

LIMAČI

Gostovali u Ivankovu i izgubili od Bedema sa 5:2, a predlimači su pobijedili Ivankovo sa 1:0

VETERANI

Veterani su u ponedjeljak gostovali u Otoku i pobijedili ih sa 2:0 (Crni zabio rijetko viđen gol volejem sa ruba 16 m.), a u četvrtak smo opet gostovali u Vinkovcima protiv Dilja i pobijedili ih sa 5:2. Sutra (ponedjeljak) igramo u Gradištu protiv Lovora iz Nijemaca. Utakmica se igra u 18,00 sati, a već u četvrtak gostujemo protiv Frankopana u Rokovcima.

Share: