U nedjelju, 11.04.2010.g. NK Slavonac je gostovao kod Borca u Retkovcima. Za Slavonac zbog kartona nije nastupio Perica Bijeljić, te zbog ozljeda Joša i Kajfeš. Bijelino mjesto je zauzeo Gipa, umjesto Gipe koji je igrao u vezi je zaigrao Čaro, a na desnom bočnom umjesto Joše je bio Švabo (Denis Blaževac). Utakmicu smo dobro otvorili i odmah nametnuli svoju igru, ali tek u 42-oj minuti smo zabili gol.

Švabo je asistirao, a gol je glavom zabio Frček. Tek što smo krenuli sa centra, gosti iz slobodnog udarca sa nekih 30-ak metara zabijaju za 1:1 što je i bio rezultat poluvremena. U drugom poluvremenu u 59-oj minuti Švabo iz jedne gužve zabija udarcem iz «čarape». To je inače poznati gradištanski tajni udarac kojeg još niti jedan vratar nije obranio, a da bi se izveo taj udarac moraš biti rođen u Gradištu. Tada u igru ulaze mlađe snage; Bres, Bili, Marko Dubravac i Božić, što rezultira golom Bresa sa nekih 20-ak metara u 82-oj minuti. Kada je Bres (Adlešić Tomo) zabio gol, njegov stari je od ponosa skoro poletio, ali su ga navijači do njega uhvatili da ga ne odnese vjetar. Ovo je ujedno i sedma pobjeda u nizu, tj. šesta u ovome dijelu prvenstva. U nedjelju igramo protiv Bedema iz Ivankova u posebno pojačanim gaćama.

JUNIORI

Juniori su gostovali u subotu u Drenovcima. Epilog ove utakmice je da su naši juniori dobili čak 5 crvenih kartona. Nedopustivo je na taj način predstavljati boje Slavonca. Bez obzira na sve opravdane ili neopravdane razloge ovakve stvari se ne smiju dešavati.

PIONIRI

U jednoj veoma gledljivoj i zanimljivoj utakmici, pioniri su igrali kod kuće protiv Šlajsa. Gosti su bili i veći i stariji, ali ni to ih nije spasilo od poraza. Zalaganjem i lijepom igrom naši su pobijedili sa 1:0 golom Božić Dejana. Ovom prigodom najavljujem da će u skorije vrijeme pioniri dobiti još 2 nove garniture dresova.

VETERANI

Za kraj oni najmlađi. U četvrtak, 8.04.2010.g. veteranima je na čobanac došla ekipa Croatije iz Jankovaca. Već nakon 10-ak minuta Slavonac je vodio sa 3:0. Strijelac sva tri gola je Jazz. Na 4:0 je povećao Mirko Božić. Tada gosti smanjuju na 4:1. Pred sam kraj poluvremena dolazi do manjeg ekscesa. Tuna Kralj nije mogao podnijeti da protivnički igrač ima ljepšu ćelavu glavu od njega te ga je malo «pomilao», a i bio je toliko gladan jer je sa tribina mirisao čobanac pa je želio da se utakmica što prije prekine. Ipak, utakmica je nastavljena dalje, te golovima Luxa, Tome i Dade završava sa vaterpolskih 8:2. Nakon toga uz čobanac, maltz i pivo dugo u noć su se prepričavali potezi sa utakmice. Danas 12.04.2010. u 17,30 igramo u Tordincima.

Share: