PALI I ROKOVCI     Slavonac je nastavio sa pobjedama. U nedjelju smo igrali protiv Frankopana iz  Rokovaca. Vrlo teška utakmica iz razloga što smo svi već upisali bodove, a protivnik nema što za izgubiti. Utakmicu smo započeli bez Gume, Čire i Gipe. Guma je kasnio jer je bio na poslu, Čiro je bolestan, a Gipa ima 3 žuta kartona.

               Odmah na početku utakmice nismo zabili dvije odlične prigode. Mučili smo se sve do 35. min. kada Godanj izvodi korner, stvara se gužva pred protivničkim golom, a Godanj se stiže vratiti na jednu odbijenu loptu i sa 20-ak metara zabija za 1:0. Nedugo zatim Godanj izvodi odlično slobodni udarac, ali pogađa prečku. Imali smo još nekoliko polu prilika, ali rezultat se ne mijenja do kraja poluvremena. U drugom dijelu odmah u igru ulazi Guma umjesto Adama. Nakon jednog prekida koji izvodi Braovac lijevom nogom (inače je dešnjak) Nikola glavom zabija za 2:0. Bila je to 63. minuta. U slijedećoj akciji Bijela probija po boku i pogađa Ifu koji se nalazio na svega 5 m od gola, ali ovaj puca preko gola. Odmah poslije Ifa se ponovno nalazi u sličnoj situaciji, ali ovaj puta je bio na 3 metra od gola, nije bilo ni golmana, ali on ponovno prebacuje gol. Do kraja u igru ulaze Bili, Božič i Morientes i «uspijevaju sačuvati rezultat do kraja utakmice». Ova pobjeda nas je odmaknula na 4 boda razlike od drugoplasirane Vrbanje koja je u Privlaci odigrala 0:0.

Poslije utakmice Mario se iskazao svojim kulinarskim umijećem, te pripremio piletinu u povrću.

               Slijedeće kolo veliki lokalni derbi u Cerni.

JUNIORI

               Juniori su gostovali u P. Podgajcima i odigrali odličnu utakmicu. Domaćin je već u 9. min. poveo sa 1:0, ali Baran u 24. minuti poravnava rezultat. U drugom dijelu Nikola sa 2 gola u 66. i 73. minuti odvodi Slavonac do nove gostujuće pobjede od 1:3.

PIONIRI

               Pioniri su gostovali u Soljanima i također pobijedili sa 3:1. Golove za Slavonac su postigli Ljubić – 2 i Martin Čolakovac 1.

LIMAČI 

               Limači su u Gradištu ugostili ekipu Bedema iz Ivankova i doživjeli još jedan poraz. Jednostavno se vidi strah kada igraju, te ćemo morati poraditi na tome. Izgubili su sa 1:4.

Poslije njih su nastupili predlimači. Ti za razliku od limača, ne znaju što je strah i oni ne gube utakmice. Razmišljamo da njih jednu utakmicu stavimo umjesto ovih starijih. Oni su odigrali 1:1, a bili su uspješniji u izvođenju penala.

VETERANI

               Veterani danas (10.10.2011.) igraju u Gradištu protiv Dilja iz Vinkovaca. Utakmica je u 18,00 sati, a  za večeru je pečenka.

Share: