Iako je zakonom dozvoljeno petarde bacati samo oko Božića i Nove godine, igrači Jurjevca se nisu obazirali na slovo zakona, te će vjerojatno dobiti kaznenu prijavu jer su Slavoncu “utrpali” petardu. Međutim, sve je po zlu krenulo i ranije. Krenuli smo iz Gradišta sa 5 vozila, ali malo mjesto Jurjevac navigacije nisu uspjeli naći,

tako da je Đila sa svojim igračima zavšio u Osijeku, a Švabo sa svojim sugračima je krenuo prema Zagrebu. Dado je pak Čaru i suigrače na vrijeme dovezao jer je brzo shvatio da vodič Đila nema pojma kuda ide. Uglavnom, teren natopljen vodom, blatnjav, a uz to je i lila kiša, bio je preslika onoga gdje smo prošli cijele pripreme pa smo mislili da će to biti naša prednost. Međutim, domaćin nije mislio tako. Prvi gol smo dobili iz prekida u 24. minuti, drugi u 33., a 3:0 je bilo već u 36. minuti. Sva tri gola smo dobili na identičan način IZ PREKIDA. U drugom poluvremenu smo dobili još 2 gola i to za 4:0 u 61. minuti iz prekida naravno i 5:0 u 85. minuti. Najgore od svega je da nismo uputili šut u okvir domaćeg vratara. Slijedeće kolo igramo protiv Elektre. Tražili su odgodu zbog turnira u Španjolskoj pa ćemo igrati u utorak.

POČELA LIGA LIMAČA

U prvom proljetnom kolu gostovali smo u Županji protiv Sladorane. Poluvrijeme je bilo 1:0 (autogol zovkić). U drugom dijelu Božidar zabija za 1:1. Tako je bilo sve do 2. minute prije kraja kada domaćin zabija za 2:1, a čim smo krenuli sa centra, gubimo loptu i domaćin daje gol za konačnih SLADORANA-SLAVONAC 3:1.

Share: