Pioniri u sezoni 2017/18 nisu izgubili niti jednu utakmicu i imaju gol razliku +111, ali ni to im neće biti dovoljno da budu prvaci. Iako su u prošlom kolu pobijedili 3. plasiranu Gunju sa 15:0 i imaju ukupni rezultat od 14 pobjeda i 7 neriješenih utakmica, te imaju još jednu utakmicu za odigrati, te im ni ta pobjeda vjerojatno neće biti dovoljna za 1. mjesto na kojem se nalazi Šokadija iz B. Grede.

Juniori su prošlo kolo pobijedili Soljane u Soljanima sa 4:2 i doveli se u poziciju da ako u posljednjem kolu pobijede Tomislav u Cerni budu prvaci.

Veterani su prošlo kolo igrali u Vinkovcima. Neravnopravna utakmica jer je domaćin imao 19 igrača, a nas je bilo jedva 11, ako računamo Lakija, Anića i Godanja koji se ozlijedio početkom 2. poluvremena. Iako smo gubili sa 4:1, uspjeli smo doći do 4:4 iz kaznenog udarca u posljednjim sekundama utakmice. Junak utakmice je bio Ilić – crni – koji zabio sva 4 gola. Htjeli smo ga odmah slikati i registrirati za seniore, ali zbog ćelave glave, blic se stalno odbijao, pa ga nismo uspjeli ni uslikati. Veterani imaju još jednu utakmicu gdje bi pobjedom osigurali 2. mjesto.

Share: