Slavonac je u nedjelju u Gradištu pred 350 gledatelja odigrao utakmicu 7. kola. Očekivanja i igrača i publike su bila samo jedno – pobjeda. U odnosu na prošlu utakmicu sastav je ostao isti. Mnogobrojna publika se udobno smjestila na tribinama, ali već nakon 10. min. postaju nezadovoljni jer Slavonac nije još zabio. Upravo tada, tj. u 12. min. Nikola Prkić zabija glavom iz prekida svoj prvi gol za Slavonac.

Gosti kreću sa centra mi im uzimamo loptu i Mladen Braovac zabija za 2:0. Stvaramo prilike, ali rezultat se do poluvremena ne mijenja. U drugom dijelu Braovac nakon uigrane varijante kornera i povratne lopte zabija u 50 min. za 3:0. Već u 53. min. Miro glavom zabija za 4:0. tada u igru ulaze Adam, Mori, Iva Božić, Čaro i Kutro, a i iz igre izlaze Bijela, Gipa, Godanj, Miro i Guma. Do kraja utakmice Nikola u 75. minuti glavom zabija za konačnih 5:0.

               Utakmica dobra, zadovoljni i igrači i mnogobrojna publika. Ipak nisu svi bili zadovoljni. Otac Nikole Prkić je imao dogovor sa Nikolom, ako ovaj zabije gol on će nacijepati 10 m drva. Opklada je pala jer je ovaj bio siguran da neće izgubiti jer Nikola do sada nije zabio niti jedan gol, a sada 2 na jednoj utakmici. Jedino još neznamo detalje, tj. što će biti sada kada je zbio 2 gola.

               Poslije utakmice čobanac u izvedbi Maria Blažević.

Pitanje za milion kuna -da li je bio gol ?

Za pobjedu i tri boda !!!

Proslava gola

Jedino se Vlado Prkić – Prksa ne veseli golu – bila je oklada i mora nacijepati 10 m drva zbog golova svoga sina Nikole !!!

Pomislili ste da je ovo Wembley – ne ovo je igralište Slavonca za kojeg se brine Durdov Mirko

JUNIORI

               Juniori su u subotu gostovali u Rajevom selu. Poluvrijeme je završeno 1:1. Prvi gol je zabio Janković za 1:1. U drugom dijelu ponovno stižemo rezultat, tj. Filipović u 76. minuti zabija za 2:2, dok za konačnih 2:3 zbija Nikola u 80. minuti utakmice.

PIONIRI

               Pioniri su gostovali u dalekoj Gunji. Ono što već godinama ne uspijeva seniorima, oni su uspjeli. Pobijedili su u Gunji sa 4:3. Vrlo zanimljiva utakmica po 2 detalja. Sve golove i za jednu i za drugu ekipu je postigao jedan igrač. Sve golove za našu ekipu je postigao Martin Čolakovac koji je ovime samo potvrdio svoju klasu, dok je za Gunju sva 3 gola zabio N.N. Iako smo vodili sa 3:0 i 4:1, do zadnje minute smo strepili za pobjedu, ali smo na kraju pobijedili.

LIMAČI

               Limači su gostovali u Privlaci. U vrlo izjednačenoj utakmici naši limači ponovno nisu uspjeli napraviti daj mali odlučujući koračić i pobijediti. Jednostavno kada dođu u goste se uplaše i nisu za prepoznati. Utakmica je završila sa 2:1 za Prvilaku.

MALI LIMAČI 2004-2005. godište

               Oni su u noćnoj utakmici u četvrtak pobijedili Bošnjake u Bošnjacima sa 2:0, a u Privlaci su ostali neporaženi, tj. odigrali su 1:1.

VETERANI

               Veterani danas (26.09.2011.) u 17,00 gostuju u Nijemcima.

Pitanje za milion kuna -da li je bio gol ?

Za pobjedu i tri boda !!!

Proslava gola

Jedino se Vlado Prkić – Prksa ne veseli golu – bila je oklada i mora nacijepati 10 m drva zbog golova svoga sina Nikole !!!

.

Pomislili ste da je ovo Wembley – ne ovo je igralište Slavonca za kojeg se brine Durdov Mirko

Share: