U sunčanu nedjelju 25.04.2010. pred 200-ak gledatelja, Slavonac je igrao sa ekipom iz Jankovca. Za Slavonac su igrali: vratar- Poje, zadnji Piter, stoperi – Marko Dubravac i Tiho, lijevi bočni – Ifa, desni bočni – Švabo, veza – Gipa, Kajfeš i Godanj i napadači – Reki i Frček.

Slavonac – Jankovci 3:1

Utakmicu smo započeli odlično te već u 7-oj minuti poveli golom Ife. U 16-oj minuti nakon dosuđenog kaznenog udarca Godanj povećava na 2-0. Tada navijači slaveći zgoditak ubacuju role papira u igralište. Naša tri igrača kupe taj papir, i dok naši igrači iznose papir sudac daje znak za nastavak utakmice iako su naši igrači bili van terena i odmah u tome napadu Marko Dubravac ruši gostujućeg napadača, te je dosuđen kazneni udarac za goste koji smanjuju na 2:1. Međutim naši igrači nastavljaju sa pritiskom već u 29-oj minuti Ifa ponovo zabija za 3:1. Stvorili smo još tri odlične prilike do kraja poluvremena, ali rezultat se nije mijenjao. U drugom dijelu su izašli Dubravac, Frček, Švabo i Piter, a ušli Bijela, Bres, Sarić i Bili. Rezultat se do kraja utakmice nije mijenjao. Prvo poluvrijeme je možda i najbolje poluvrijeme koje smo odigrali u ovoj sezoni. Slijedeće kolo igramo u nedjelju 02.05.2010. u 17,00 u Gunji.

Na domaćem terenu pioniri su igrali protiv ekipe Slavonije iz Soljana. Ovo je bila potpuno drugačija utakmica od prošle, jer sada su se igrači već naviknuli na nove dresove. Za 1:0 zabija Martin Čolakovac. Nakon toga, Marko Blažević povećava na 2:0, da bi za 3:0 zabio Josip Ljubić, što je ujedno i bio rezultat poluvremena. U drugom poluvremenu prvo Nikola Janković povećava vodstvo na 4:0, pa Antonio Mioč na 5:0. Nakon toga, gosti smanjuju na 5:1, ali zatim Andrijan Parašilovac iz kaznenog udarca povećava na 6:1, pa Nikola Janković svojim drugim golom na 7:, te Ilija Lovrić za konačnih 8:1. Od spomenutih igrača koje su zabili golove, u igru su još ušli Josip Jovanovac – vratar umjesto Ivan Bule, Kristijan Jozić umjesto Šime Milišića, Dejan Božić umjesto Josipa Mikinac, Matej Dugalić umjesto Marka Bležević, Antonio Mioč umjesto Filipa Škarice i Matej Kadić umjesto Martina Čolakovac.

LIMAČI

Limači su igrali protiv ekipe limača i malo starijih iz Štitara. U zanimljivoj utakmici na kraju su bolji bili gosti sa 5:3. Ipak, i da smo pobijedili pobjeda bi se pisala gostujućoj ekipi jer su u svojim redovima imali i 2 djevojčice.

VETERANI

U prošli ponedjeljak (19.04.2010.) veterani Slavonca su gostovali na Šlajsu. Po teškom terenu i kiši u vrlo zanimljivoj utakmici, Slavonac je pobijedio sa 5:0.

Danas igramo u Gradištu  protiv veterana Dilja. Početak utakmice je 17,30 sati.

Share: