23.03.2014. Slavonac je gostovao u Bogdanovcima. Zbog 3 žuta kartona nije mogao igrati Nikola Prkić. Natupili smo u slijedećem sastavu; Reljac na golu, zadnji Čaro, stoperi Bule i Dara, lijevi bočni Mioč, desni bočni Aca, u vezi Godanj, Gipa i Pero Čolakovac i u špici Miro i Velimir. Odmah u 1. minuti Velimir “krade” jednu loptu i bježi domaćoj obrani i izlazi sam pred vratara,

ali kada smo svi očekivali udarac i gol, on odigrava na Miru koji je zakasnio na ovu loptu. U 6. minuti ponovno dobra akcija koju Miro pretvarau gol za 0:1. Izvukao se po lijevoj strani i sa 10-ak metara pogađa golmanovu suprotnu stranu. U 15. min. ponovno odlična akcija i povratna lopta za Peru na 12-ak metara koji pogađa u vratara. U 35. minuti Godanju stradaju ligameni gležanja te u igru ulazi mladi Lovrić. On odlazi na mjesto druge špice, a Velimira povlačimo u Vezu. U 40. minuti ponovno odlična akcija. Miro probija po desnoj strani i odigrava na Lovrića koji izlazi sam pred vratara, ali puca pokraj gola.

U 60. minuti Mioč radi prekršaj za kazneni udarac domaćina i dobiva 2. žuti, odnosno crveni karton. Domaćin iz kaznenog udarca zabija za 1:1, a Slavonac ima igrača manje. Ipak, već u 66. minuti Miro iznuđuje kazneni udarac za nas kojeg Velimira realizira za konačnih 1:2. Do kraja utakmice smo imali još nekoliko dobrih prilika, ali rezultat se nije mijenjao. 

Slijedeće kolo igramo u Gradištu protiv Rokovaca.

LIMAČI

Limači su u Gradištu igrali protiv Sladorane i rutinski ih dobili sa 4:0. Golove su postigli: 2 Đilanović, 1 Gabi i 1 Leo (direktno iz kornera). Ovom pobjedom limači su se probili na diobu 3 i 4. mjesta, dok im drugoplasirana Cerna bježi 1 bod.

VETERANI

Danas (25.03.2014.) počinje lige veterana. Veterani gostuju u N. Jankovcima. Utakmica se igra u 18,00 sati.

Share: