U subotu (17.09.2011.) igrači Slavonca su gostovali u Drenovcima. U odnosu na prošlu utakmicu u sastavu nije bio Čaro, a umjesto njega je zaigrao Piter. Bijela je prebačen u napad, Braovac vraćen u vezu, Piter je stao na mjesto stopera, dok je Tiho zauzeo mjesto Bijele. Već nakon 7. minuta dolazimo do zgoditka. Odlično odigrana akcija sa povratnom loptom na 18 metara,

gdje Guma puca i pogađa vratnicu, lopta se ponovno odbija našim igračima, te Bijela glavom zabija za 0:1. 7 min. poslije ponovno odlična akcija preko Gipe i Braovca, a Ifa odličnim udarcem lijeve noge sa 16 metara zabija za 0:2. Ponovno nakon 7 min. tj. u 21. minuti Miro dribla i igrače i golmana i stativu i zabija za 0:3. Nakon toga nam poništavaju jedan gol zbog zaleđa, te ne zabijamo dvije «mrtve» šanse. To je bio rezultat poluvremena. U drugom dijelu smo stali, te izdvajamo prečku Godanja i promašaj praznog gola Adama, te se rezultat do kraja nije mijenjao tj. ostalo je 3:0 za Slavonac. Dobra predstava Slavonca, te nam je sada još više žao zbog onog poraza u Soljanjima. Slijedeće kolo igramo protiv Borova u Gradištu.

PIONIRI

Pioniri su ugostili ekipu Graničara. Ponovno se vidio rad sa ovom kategorijom, gdje naši pioniri iz utakmice u utakmicu igraju sve bolje. Pobijedili smo Graničar sa 2:1. Golove su postigli; Martin Čolakovac za 1:0 u 17. minuti i Ljubić za 2:1 u 50. minuti.

LIMAČI

Limači su bili domaćini ekipi iz Vinkovaca. Iako su dobro odigrali, opet nisu uspjeli pobijediti. Gosti iz Vinkovaca su pobijedili sa 4:1.

Juniori igraju u srijedu, a veterani danas (ponedjeljak) u Gradištu protiv Jankovaca u 18,00 sati.

Share: