Seniori su gostovali u Rajevom selu i pobijedili 1:0 i preuzeli 1. mjesto na tablici. Gol je u 42. minuti direktno iz kornera zabio Galović. Sve ostalo je za zaborav. Jednostavno tako iskusnoj ekipi RAŠK-a naši napadači nisu mogli ništa. Iako naše 2 špice – Mioć i Velimir imaju zajedno 44 godine, a stoper domaće ekipe Sabadoš ima 54 godine,

sasvim je jasno da naši napadači nisu imali nikakve šanse protiv takvog iskustva, a čovjek se zna i postaviti (kažu naši napadači). Pa čovjek se rodio odmah poslije II svjetskog rata i još uvijek igra nogomet. Prepun je iskustva, a i “visok” je pa je nadskočio u svakome duelu naše napadače. 54 godine!!!! Da smo izgubili sigurno bi se žalili jer njih je bilo 13 na naših 11, jer ako igrač ima 54 godine to znači da ima godina kao naša 3 igrača, što znači da ih je bilo 2 više što se tiče iskustva.

JUNIORI su izgubili 2:0, dok su PIONIRI pobijedili Zrinski iz Bošnjaka sa 3:0. LIMAĆI su u Rokovcima odigrali 0:0.

VETERANI su u četvrtak nastavili svoj niz i ponovno u Gradištu izgubili od Lokomotive 3:1, a već u ponedjeljak (29.09.2014.) u Gradištu u 18,00 igraju protiv Dilja.

Share: