02.10.2011. Slavonac je imao teško gostovanje u S. Lazama. Domaćin nije kod kuće izgubio 3 i pol godine, te je i u ovaj susret ušao sa puno optimizma. Mi smo u utakmicu ušli sa puno respekta, ali smo znali što hoćemo, te smo se tako i postavili. Teren tvrd i grbav što je za nas koji igramo sa puno kratkih pasova još jedna otežavajuća okolnost.

               Sastav gotovo identičan na prošlu utakmicu, osim što zbog kartona nije igrao Tiho, te je od prve minute nastupio Čaro. U formaciji je došlo do promjene i to na način da smo Bijelu vratili na zadnjeg, Braovca stavili u špicu, a Čaru u vezu. Odmah na otvaranju utakmice stvaramo priliku, ali Mladen puca visoko iznad gola, da bi zatim u 5. min. nakon prodora po desnoj strani i odigrane povratne lopte na Ifu, ovaj zabio za 0:1. Već tada se nesvjesno povlačimo, a domaćin nas pritišće preskakanjem igre. U 30. min. dolazi do prekida koji je zatražio glavni sudac Grizelj zbog vrijeđanja iz publike. Tenzije između publike su došle do usijanja nakon stalnog vrijeđanja njihovog predstavnika, na koje naši navijači nisu ostali dužni već su uzvratili istom mjerom. Nakon dolaska policije i kraće stanke, utakmica je nastavljena. Prvo poluvrijeme je trajalo 50. minuta i upravo u posljednjoj sekundi prvog dijela iz kornera, domaći igrač glavom nam zabija za 1:1.

U drugom dijelu u 60. minuti nakon nabacivanja Godanja, Nikola Prkić zabija za 1:2. Domaćin tada vrši dodatni pritisak i ne zabijaju «zicer» sa svega 5 metara na prazan gol. Mi uzvraćamo prilikom Mire koji se uspio otrgnuti svome čuvaru, te izlazi sam pred vratara i puca. Mi već slavimo 1:3, ali lopta odlazi pokraj gola. Tada u igru u razmacima ulaze Kutetrovac, Aca, Božić i Gašo, a iz igre izlaze Čaro, Ifa, Guma i Miro. Do kraja utakmice smo uspjeli zadržati rezultat i osvojiti važna 3 boda. Posebno treba istaknuti vratara Čiru koji je branio iako je bio ozlijeđen i sa dvije odlične obrane napokon i on sudjelovao u osvajanju ovih bodova. Nakon ovakve predstave, obećali smo mu da čim se oporavi ponovno ćemo ga ozlijediti jer tada puno bolje brani. Ekipa S.Laza fer i korektna. Želimo im da ih više nitko ne pobijedi na domaćem terenu.

JUNIORI

Juniori su u subotu ugostili ekipu Šokadije iz B. Grede. U prvom dijelu dolazimo do vodstva od 1:0, ali gosti do kraja uspijevaju izjednačiti na 1:1.

PIONIRI

Pioniri su kao i juniori ugostili ekipu Šokadije iz B. Grede, ali za razliku od juniora su izgubili 0:1.

LIMAČI

               Limači su također igrali protiv Šokadije iz B. Grede. Ni oni nisu imali sreće, te još uvijek nisu uspjeli pobijediti u ovom natjecanju. Poraženi su sa visokih 0:8, dok je druga ekipa igrala 2:2.

VETERANI

               Veterani zbog priprema za kirbaj ne igraju. Igraju u slijedeći ponedjeljak 10.10. u 17,00 u Gradištu protiv ekipe Dilja iz Vinkovaca.

Share: