Slavonac je u nedjelju (01.06.2014) gostovao u С. ЛАЗАМА (Srijemskim lazama). Klub s kojima imamo korektene odnose , te je i cijela utakmica bila korektna. Igrali smo bez ozlijeđenog Velimira kojeg je u špici zamijeno Pero Čolakovac. Utakmicu otvaramo vrlo dobro i konstantno vršimo pritisak na domaćina. Stvaramo nekoliko prilika, da bi Miro u 23.min. zabio za 1:0 (špicom-vrhom kopačke).

Do kraja poluvremena nastavljamo sa odličnom igrom, ali bez golova. Domaćin ima najbolju prigodu kada im Reljac poklanja jednu loptu, ali na našu sreću njihov napadač ne reagira najbolje. U drugom djelu Miro pravi nered u domaćnoj obrani, podvaljuje Peri loptu koji zabija za 2:0. Sudac poništava gol zbog zaleđa. Ipak, u 53. minuti gotovo indentična situacija i akteri i Slavonac vodi 2:0 (Pero). U 64. minuti je već 3:0. Ponovno Miro i Pero. Perin 2. gol. Nakon toga trener vadi Peru da ga spasi drugog žutog kartona, a i da ne bi slućajno prestigao Velimira po postignutim golovima (Velimir je treneru prije utakmice dao 10 kn – dao bi i više, ali i ovo je jedva nagrecao). Pred kraj utakmice iz igre izlazi i Godanj, koji je odigrao kao da mu je 25 godina, a u igru je ušao Božić. Nedugo nakon ulaska, Božić zabija za konačnih 4:0 (84.min.) na asistenciju Mire Prkić koji je odigrao odličnu utakmicu. Imamo još jednu mrtvu priliku, ali rezultat se nije mijenjao. Domaćin dobar i korektan, ali nedovljno dobar za današnji Slavonac. Također moramo pohvaliti i suce koji su sudili odlično. Već u srijedu u Gradištu u 17,30 sati igramo protiv Zrinskog iz Bošnjaka, a u nedjelju završavamo prvenstvo gostovanjem u Mirkovcima.

LIMAČI

Limači su u subotu igrali turnir u Gradištu. Igrali su protiv Cibalie i izgubili 4:1,od Marsonije su izgubili sa 1:0 i Požegu su pobijedili 2:1.

Limači danas (ponedjeljak) igraju u Rokovcima u 19,00 sati i u četvrtak protiv Cibalie, te je i za njih završeno prvenstvo.

PIONIRI I JUNIORI – završeno prvenstvo za poplava.

VETERANI

 Danas (02.06.2014.) igraju u Vinkovcima protiv Dilja u 18,00. U četvrtak su igrali u Nijemcima protiv Lovora i pobijedili sa viskokih 5:0 iako u ekipi nise igrale obje špice zbog ozljede (Tomo I jazz) i “graditelj igre i igrač koji najviše pretrči” – Kruno Čolakovac.  Sva trojica su nakon utakmice bili vidno zabrinuti.

Share: