Slavonac je gostovao u nedjelju (28.03.2010.) u St. Mikanovcima. Zbog kartona jedino Joša nije mogao igrati, a zbog ozljeda je bio upitan Reki i Čaro. Ipak, Reki je zaigrao od prve minute. U utakmicu smo ušli pomalo nervozno, te nam domaćin u prvih 15-ak minuta pravi 2 «zicera», ali ne zabija. Kako je utakmica odmicala tako smo igrali sve bolje. Rezultat toga je gol u 25-oj minuti koji je postigao Tiho.

Ipak, u 36-oj minuti domaćin poravnava rezultat koji je i ostao do poluvremena. Pred kraj poluvremena zbog ozljede izlazi Kajfeš, a ulazi Čaro. U drugom poluvremenu pojačavamo tempo što rezultira golom Frčeka u 50-oj minuti koji je pretrčao kompletnu domaću obranu i manirom golgetera Jazza «ladno» zabio za 1:2. Domaćin je tada pokušao pritisnuti još malo, ali Ifa u 79-oj minuti na asistenciju Rekija zabija za konačnih 1:3. U igru je ušao i zaboravljeni Joker, te Švabo i Bili. Joker je svojom igrom podsjetio na svoje najbolje dane kada je za prikolicu BATALJUŠAKA prodan B. Gredi. Nećemo spominjati da nam je ta ista B. Greda platila i veliku odštetu samo da ga primimo nazad. 

Pioniri su u derbiju začelja odigrali mršavih 1:1 sa Šiškovcima, ali su odigrali odličnu utakmicu. Juniori koji su bili domaćini B. Gredi odigrali su također 1:1. 

Danas (29.03.) u 17.30 sati veteani u Gradištu igraju protiv starih “prijatelja” Šokadije iz B. Grede.
U nedjelju 04.04.2010. za USKRS u 16,30 veliki derbi u Gradištu. Igramo protiv «TOMISLAVA» iz Cerne.

St. Mikanovci – Slavonac 1:3 

Share: