Slavonac je započeo pripreme za sezonu 2011/2012. i to samo tri tjedana nakon što je završila prošla sezona. Ovako kratku pauzu između sezona vjerojatno nema nitko u svijetu nogometa, ali koga briga za to od mjerodavnih, jer bitniji su neki njihovi „sitni interesi“.

Početak priprema jesen 2011.

 Novi trener Slavonca Dražen Ilić – CrniU novu sezonu krećemo sa novim trenerom – Ilić Draženom zvanim Crni. Smatramo da je to još jedan korak prema naprijed jer isti je mlad i ambciozan, što bi u konačnici trebalo rezultirati određenim pozitivnim pomacima u radu seniora. Pojedinosti ugovora između kluba i trenera nam nisu poznate, ali kruže glasine da postoji klauzula da trener, ako zagusti, tj. ako se nastavi trend iz prošle sezone masovnog isključivanja igrača Slavonca iz igre, mora igrati za Slavonac (trener ima „samo“ 40 godina). 

Što se tiče igračkog kadra, glavnina igrača je ostala ista, dok su od novih imena tu Prkić Nikola i Ivan , Kuterovac Ivan, te Novoselac Boris (koji je prisutan samo u mislima), a na suradnji smo se zahvalili Ivančić Draganu – Rekiju. Nadalje, u ovoj sezoni očekujemo da „explodiraju“ Braovac Mladen i Bres, naravno u pozitivnom smislu. Za novu sezonu je zamijenjeno je 250 m2 travnjaka.

 
        Petar Ilić – brat novog trenera, uspješan trener Soccera u Americi Nick – Soccer player iz USA na specijalizaciji u Gradištu (žongliranje bosonog, bez kopački u šljiviku -strnjak friško pokošen)                                                                        Ivan Prkić – pokušat će povratak u velikom stilu Nikola Prkić – najveće pojačanje, predstavnik najnovije generacije mladih VeprovaIvan  Kuterovac iz Cerne – nastavak uspješne suradnje dva kluba, momak koji obećajeDobri duh Borisa Novoselca koji najavljuje strašan povratak na Soccer scenu ovih prostora 
Share: