Slavonac je sa stadiona Brajnovaca u Podgajcima odnio zasluženo sva tri boda sa minimalnom podbjedom od 1:0. Slavonac je u Podgajce došao bez polovice igrača. Da SRD «Linjak» ima svoje web stranice, pojedine igrače bi više viđali na njihovim, nego na našim stranicama. Tu mislimo na Babušku (samo ime sve govori) i Čaru, a opet zar je važnija jedna utakmica od šarana koji trenutno grize u Našicama.

Od ostalih igrača treba spomenuti Jokera, koji se svježe izbrijao glavu i onda cijeli dan radio na krovu po najvećoj žegi i naravno zaradio sunčanicu. On jednostavno ne zna da kape na služe samo za ukras. Dado je iščašio rame na utakmici sa Vrbanjom, dok je Mladen morao u Bjelovar na krizmu. Srđo «loče» danima, a Dano je na terenu na moru. Uglavnom, nekako smo uspjeli skupiti 11 igrača. I u tako «okrnjenom» sastavu sa mladim snagama -Bilim i Morientesom – pri temperaturi od 31 u hladu i pomoćnom sucu koji nema pojma što je zaleđe, te su nam poništili 3 gola, dok je drugi pomoćni sudac zbog vrućine često sjedio u hladovini kućice sa domaćim igračima, te mu je ispadala i zastavica kod mahanja zaleđa, pružili smo solidnu igru. Rezultat od 1 – 0 i nije prava slika viđenog na terenu, ali pobjeda je pobjeda. U nedjelju je veliki derbi sa Babinom gredom. Pioniri su odigrali neriješeno 3:3.

 Reki zabija GOOOOLLLL za 1:0 !!!!  

Prangija Podgajčana na sreću nije završila u golu

Godanj proigrava a Dela u laganoj šetnji 

.

.

“Zamalo” – Dela – nogometna legenda ovih prostora, 80-ih velika nada Osijeka,  još uvijek može nositi pola ekipe na leđima i kontrolirati loptu, a što mislite kad je bio mlađi?

.

.

.

.

.

.

.

Tajnik Slave proslavlja pobjedu u Podgajcima

Ladno pivo i poneki malz, provjera rezultata na kladionici, analiza utakmcie i to je to 

.

.

.

.

.

.

Share: