01.09.2012. Slavonac je gostovao u Osijeku kod Grafičara. Iako smo igrali u Osijeku, gledatelja gotovo da i nije bilo. Na utakmicu nije došao glavni sudac, pa je utakmicu sudio 1. pomoćni sudac dok je 2. pomoćni sudac doveden iz publike.Ovu utakmicu smo odigrali u slijedećem sastavu: na golu je bio Reljac, Tiho je bio zadnji, a Gipa i Piter su bili stoperi, lijevo je igrao Vučić,

desno Coda, u vezi Godanj, Braovac i Marinko, a u špici Švabo i Ilić. Na početku utakmice smo se nametnuli i dobro kontrolirali igru. Stvarali smo poluprilike, ali ništa ozbiljno. Ipak, u 26. minuti iz evidentnog zaleđa dobivamo gol. Unatoč pritisku našeg trenera i igrača, sudac nije promijenio odluku. 10-ak minutaka kasnije poravnavamo rezultat, ali sudac poništava gol zbog navodnog igranja rukom. Pred sam kraj poluvremena domaći igrač ruši Švabu na 11 metara i sudac svira, ali faul za domaćina. Nismo mogli vjerovati. Također je bio sporan i 2. pomoćni sudac koji nam je stalno mahao zaleđa, pa čak i kada smo izvodili aut. U drugom dijelu nastavljamo sa dobrom igrom i dok su Bijela, Čaro i Ifa čekali da uđu u igru dobili smo i drugi gol. Bila je 56. minuta. Pokušali smo tada smanjiti rezultat, ali nije išlo, te smo u 85. minuti dobili gol za konačnih 3:0. Nažalost, loše sudačke procjene u prvom poluvremenu su odredile konačan rezultat ove utakmice.

graficar 01.09.2012..jpg
graficar 01.09.12..jpg

 LIMAČI

limaci 01092012.jpg
limaci 010912.jpg

Limači su odigrali prvo kolo u novoj sezoni i to pod vodstvom novog trenera Mirka Godanj. Na njegovu žalost, okosnica prošlogodišnjih limača je prešla u pionire, te je pred njim posao stvaranja nove ekipe. Protivnik nam je bila Sladorana. Utakmica je dobro krenula jer smo golom Karla Šitum u 6. minuti poveli sa 1:0. Gosti već u 9. min. poravnavaju na 1:1, a u 17. min. vode sa 2:1. Ipak do kraja poluvremena, tj. u 20. min. Matko Papac zabija za 2:2. U drugom dijelu gosti su imali više sreće te u 24. i 26. minuti odlaze na 4:2. Patrik tada pogađa vratnicu, a nakon njega i Leo, ali niti jedna lopta ne ulazi u gol. Na kraju gosti u 35. min. daju gol za konačnih 5:2 za Sladoranu.

Share: