U lokalnom derbiju u Bošnjacima, u nedjelju, 31.08.09. Slavonac je poražen sa 3-0. Zadovoljavajuću igru smo prikazali samo u prvih pola sata, kada je Ifa promašio sa 6 metara prazan gol i kada je Frček loše reagirao glavom na ubačaj sa desne strane. Protivnici su nas probijali po bokovima, odakle su iz ubačaja zabili 2 gola glavom. 2-0 je i bio rezultat prvog poluvremena, s tim da je već u 35 minuti zamijenjen Kajfeš.

Umjesto njega je ušao Švabo. U drugom poluvremenu smo htjeli zabiti što brži gol, kako bi se vratili u utakmicu, ali nismo uspjeli. Iz igre su izvedeni Novoselac, Čaro, Joša i Ifa, a u igru su ušli Pavo, Breskva, Bule i Križak. Pred sam kraj utakmice smo dobili i treći gol. Zaslužena pobjeda domaćina. U nedjelju igramo protiv Šokadije iz S. Mikanovaca. Utakmica je u 17,00 sati.

Predvođeni novim trenerima – GIPA za pionire i IFA za juniore, obje selekcije su ostvarile dobre rezultate. Juniori su u Bošnjacima uzvratili za poraz u KUP utakmici, te ih pobijedili sa 4-2. Trostruki strijelac za Slavonac je bio Miro Prkić, a jedan gol je zabio vjerovali ili ne Breskva, za kojeg je ovo bila veoma teška utakmica jer padala je kiša, a svi mi znamo koliko on voli tuširanje.

Pioniri su u dalekom Rajevom selu odigrali neodlučeno 1-1. Gol za pionire je postigao Josip Dugalić, međutim do preokreta u utakmici je došlo kada je ušao Gipa. Nitko nije ni posumnjao da on ima više od 14 godina. Sve u svemu u obje selekcije se već vidi rad iskusnih trenera.

 trener Kustura daje zadnje upute kapetanu Godanju

desno je protivnik kojeg ne vidite, ali Bijeli to nije promaklo

Pavo, radi kao prevoditelj i jedini komunicira sa Švabomjer je u osnovnoj školi naučio dobro “šprehati” njemački,a Švabo bi vjerojatno više igrao da ga suigrači “razumiju”

Križak glumi da mu je pukla pertla, a ustvari odrađuje ugovor sa reklamnim kompanijama

napadački tandem Frček, pošto se zagrijao u subotu, radi izuzetno zahtjevne vježbe laganog hodanja,dok Jemrić simulira da trči

Share: