Danas je u Cerni (02.11.) igran derbi 11. kola. Lijepo vrijeme i borba trenutno 1. i 2. na tablici trebali su biti pravi preduvjeti za odličnu utakmicu. Da trebali su, ali … tu je bio i glavni sudac PREDRAG KAURIN iz Prkovaca. Za ovu utakmicu odrediti OVAKVOG suca da sudi. Jednostvano, čelni ljudi sudačke organizacije se rugaju sa svima nama. Ipak, idemo redom.

Prvu priliku ima Velimir koji izlazi 1 na 1, ali ništa od gola. Domaćin nas pritišće iz učestalih prekida, ali ništa konkretno. U 30. min. Galović sa lijeve strane nabacuje, Marić se baca, ali je prekratak, a lopta pogađa domaćeg igrača i ulazi u gol za 1:0 Slavonca. Nedugo zatim Mioč ulazi u 16-erac, domaći igrač ga ruši sa leđa i naravno NIŠTA. Nedugo zatim, Velimir prolazi svoga čuvara ulazi u 16-erac, ovaj ga ruši i naravno NIŠTA.

Jednostavno, nemožemo, a da se ne sjetimo prethodnih penala koji su u Gradištu suđeni za gostujuće ekipe, tj. koliko je u Gradištu malo potrebno pa da se dostudi kazneni udarac za protivnika. Poluvrijeme 1:0 za Slavonac. Na početku poluvremena sporna situacija za domaćina – sudaraju se naš golman i naš igrač, lopta se odbija do domaćeg igrača, a sudac sudi prekršaj za nas. Situacija za gol, ali je domaći igrač srećom promašio gol. U 54. minuti sudac dosuđuje kazneni udarac za domaćina, ali nezna zašto. Prvo je rekao da je naš igrač igrao rukom, a poslije se predomislio i rekao da je bilo guranje. Da stvar bude gora dao je karton za penal Ifi, a ovaj nije ni bio u kaznenom prostoru (poslije je dobio drugi žuti odnosno crveni karton). Ipak, Reljac brani penal i ostaje 1:0. Ipak, u 57. minuti ničim izazvani, Aca i Reljac poklanjaju domaćinu gol. Obojica su bili sami i obojica su imali kvalitetno rješenje, ali Aca napucava Reljca, padaju jedan preko drugoga, a lopta dolazi do domaćeg igrača i rezultat je 1:1. Kako smo zabili gol, takav smo i dobili. U 69. min. ostajemo bez Gipe koji dobiva drugi žuti odnosno crveni karton. Već u 71.min. ostajemo i bez Ife koji dobiva 2. žuti (zbog prigovora), nakon što sudac nije sankcionirao igranje rukom zadnjeg domaćeg igrača koji je rukom zaustavio loptu da Velimir ne ode sam pred vratara. Bez 2 igrača i 20 minuta do kraja jednostavno nismo izdržali. U 85. minuti domaćin golom Pavličića za 2:1 stavlja točku na ovu utakmicu. ŠTETA, JER TO JE NAKON DUGO GODINA TREBALA BITI STVARNO DOBRA UTAKMICA. 

Slijedeće kolo u Gradištu igramo protiv Rokovaca, bez Ife, Gipe, Velimira ……, a zadnje kolo idemo na Sladoranu.JUNIORI su izgubili u Gradištu od P.Podgajaca sa 3:0 

PIONIRI su igrali u B.Gredi i izgubili sa visokih 5:0.

LIMAČI su odgodili utakmicu za četvrtak u 19,30 sati. Igaju u Gradištu.

VETERANI igraju sutra (ponedjeljak) u Gradištu u 18,00 protiv Borova.

Share: