U subotu, 19.03.2011. Slavonac je gostovao u Drenovcima. Sastav isti kao i protiv Nuštra, osim što je umjesto Prkića zaigrao Godanj. Teren blatnjav i težak za igru. Domaćin je odmah krenuo oštro što se u konačnici i pokazalo presudnim za ishod ove utakmice. U 23-oj minuti iz jednog prekida i odbijene lopte domaćin dolazi u vodstvo. Nakon gola više nije bilo igre. Domaćin je mudro odugovlačio sa igrom,

a igrači Slavonca nisu ni uputili šut prema golu. Da nesreća bude još veća pri kraju prvog dijela utakmice nam se ozlijedio prvi vratar, a ozljeda je ozbiljnije naravi. Rezultat se do kraja utakmice nije mijenjao, te je ostalo 1:0. U nedjelju nam u goste dolazi HAŠK Sokol.

PIONIRI

Pioniri su također započeli sa prvenstvom. U prvom kolu proljetnog dijela, igrali su u Gradištu protiv Račinovaca. U vrlo zanimljivoj i rezultatski neizvjesnoj utakmici, pioniri Slavonca su pobijedili sa 3:2.

VETERANI

Veterani su u nedjelju odigrali prijateljsku utakmicu sa veteranima Tomislava iz Cerne. U kretnjama mnogih igrača se vidjelo da im je zadnji napor bila svinjokolja i da se od onda nisu ni pomaknuli. U vrlo zanimljivoj utakmici prepunoj preokreta, Slavonac je pobijedio sa vaterpolskih 6:5. Iako su igrači Slavonca zabili čak 8 golova, rezultat je bio već spomenutih 6:5. Tomislav je poveo sa 1:0, Mirka je izjednačio na 1:1, zatim Jazz sa 2 gola odvodi Slavonac na 3:1, što je bio i rezultat poluvremena. Odmah na početku poluvremena Tomislav smanjuje na 3:2, a čime se krenulo sa centra Jazz ponovno zabija za 4:2. Tada Vale kome je Jazz idol, odlučuje se i on da zabije gol, ali u krivu mrežu, te je autogolom Valeta Tomislav došao na 4:3. Ubrzo Jazz ponovno zabija za 5:3, ali tada i Kopa impresioniran Jazzom, zabija gol, ali u svoju mrežu za rezultat 5:4. Tada Dado zabija za 6:4, a Cernanci su do kraja uspjeli smanjiti na konačnih 6:5.

RASPORED UTAKMICA SVIH KATEGORIJA ZA OVAJ VIKEND:

26.03. Pioniri – igraju u Šiškovcima u 13,30 sati

26.03. Juniori – igraju u Županji, protiv Županje 77 (Šlajs) u 15,30

27.03. Seniori – Gradište u 16,30 sati SLAVONAC-HAŠK SOKOL (S. JANKOVCI) 

28.03. Veterani – Gradište u 17,00 sati SLAVONAC – OTOK

Novi modni dodatak

Joe Paradajz-klupski liječnik

ugrađuje bezbolno i povoljno

za par sekundi, prije kao i za vrijeme utakmice !!!

Share: