Slavonac je gostovao u Ivankovu i doživio još jedan poraz. Igrali smo bez Godanja, Čare, Braovca i Ife. Odigrali smo zanimljivu utakmicu, ali trenutno bolje ne može. Domaćin u 34-oj minuti glavom sa 4 metra zabija za 1:0. U posljednjim sekundama poluvremena, protivnički napadač bježi Marku Božić i zabija za 2:0. U 50-oj minuti nakon kornera Reki glavom zabija za 2:1.

Nedugo zatim u jednom duelu Reki ostaje na travnjaku i hvata se za međunožje što publiku dovodi do delirija, te se rodila nada da publika neće odoljeti i ući u teren i pomogne Rekiju oko ozljede međunožja, što bi značilo prekid i tri lagana boda, međutim to se nije desilo. Nakon jednog nedosuđenog faula na Gumi, domaća ekipa iz brze kontre zabija za 3:1, i na kraju Bule zabija za 4:1. Da stvar bude gore, imamo 9 igrača sa 2 žuta kartona.

Tužna vijest za sve vjerne navijače Slavonca koji su živjeli od uplata u kladionicama, tj. svih onih koji su stavljali jedinicu kada Slavonac ide u goste. Ovim porazom Slavonac je izbačen sa svih kladionica, jer kladionice su imale ogromne gubitke zbog Slavonca.

JUNIORI – odgođena utakmica

PIONIRI

Gostovali su u Drenovcima i izgubili sa 4:0.

VETERANI

Srećom pa imamo veterane inače Slavonac ne bi znao što znači pobijediti. U posljednjem kolu igrali smo protiv Rokovaca. Igrali smo do 65-minute i bilo je 6:1, kada su gostujući igrači uvidjeli da je bolje izaći sa terena sa ovakvim rezultatom, nego nastaviti pa dobiti još golova. Poslije utakmice čorbanac.

RASPORED UTAKMICA ZA OVAJ TJEDAN

VETERANI – Gradište, ponedjeljak, 17,00 prijateljska utakmica sa 1. nogometnom loptom.

SENIORI – Gradište, nedjelja 14.11. u 14,00 protiv Retkovaca.

Share: